Csatlakozz Mickey-hez és barátaihoz egy vadonatúj kalandra a Disney Illusion Island játékban!

Mickey egér, Minnie egér, Donald kacsa és Goofy egy új kalandba vágják fejszéjüket, hogy három mágikus könyv nyomába eredjenek, és megmentsék Monoth titokzatos szigetét. Találkozz nem mindennapi szövetségesekkel és veszélyes ellenfelekkel, miközben egyedül játszol – vagy akár három barátoddal közösen mókázol a helyi kooperatív módban* a Fab Four tagjait alakítva. Dolgozzatok össze, miközben végigrohantok, ugráltok, úsztok és lendültök a győzelem felé vezető úton!

*A többjátékos módhoz további – külön megvásárolható – kiegészítőkre lehet szükség.

Már kapható

Játssz Mickey és barátai szerepében!

Válaszd ki kedvenc szereplődet, és nyiss meg különleges képességeket, miközben látványos mutatványokat hajtasz végre, vicces rejtvényeket oldasz meg, és epikus bossharcokba keveredsz. Az egyes karakterek le sem tagadhatnák egyedi személyiségjegyeiket, amelyeket cselekedeteik is hűen tükrözik.

Disney Illusion Island

Mickey egér

Ha a "bátor, vakmerő, merész rajzfilmegér" kifejezésre gondolsz, mi az első név, ami eszedbe jut? Mickey egér! Nincs veszély, amely túl nagy lenne, és nincs akadály, amit ez a bátor fickó ne tudna legyőzni!

Disney Illusion Island

Minnie egér

Nem is olyan könnyű elképesztő kalandokban részt venni, de Minnie egér készen áll a feladatra – miközben jellegzetes pöttyös ruháját viseli! Leleményessége és hősiessége már sok rázós helyzetből kihúzta a négyest. A legveszélyesebb helyzetekben is megőrzi hidegvérét!

Disney Illusion Island

Donald kacsa

Donald egyik különleges képessége, hogy mindig bajba keveredik - a másik pedig, hogy KIMÁSZIK a csávából! Donald vérmérséklete a ROBBANÉKONYtól a POKOLIig terjed, és akkor a legboldogabb, ha dühös lehet. Dühkitöréseivel gyakran megmenti a helyzetet!

Disney Illusion Island

Goofy

Goofynak akkora a pocakja, mint a szíve (oké, talán egy kicsit nagyobb), és egyedülálló módon – botladozva – képes a siker útjára lépni. Az ártatlan, hiszékeny és ügyetlen szavakkal általában nem szokás egy győztest leírni, de Goofynak valahogy mégis minden sikerül!

Élvezd a mókát barátaiddal a négyfős kooperatív játékban!

Játssz egyedül, vagy fogj össze akár három barátoddal, hogy együtt mentsétek meg Monoth szigetét a négyfős (kanapé)kooperatív* játékmódban. Alkoss csapatot a cimborákkal, és használj olyan egyedi képességeket, mint a Kötéldobás, az Ugróbéka, vagy a szívet adó Ölelés.

*A többjátékos módhoz további – külön megvásárolható – kiegészítőkre lehet szükség.

Disney Illusion Island Disney Illusion Island Disney Illusion Island Disney Illusion Island Disney Illusion Island

Elrejtett titkok

Fuss, ugrálj és lendülj, hogy felfedezz minden apró zugot! Nyiss meg különleges képességeket, hogy új helyekre juss el, és megtaláld a szigeten elrejtett titkos területeket.

Disney Illusion Island

Mickey relikviák

Gyűjthető tárgyak Mickey egér örökségéből.

Disney Illusion Island

Tokun

Gyűjthető kártyák Monoth különböző szereplőiről.

Disney Illusion Island

Glimts

Gyűjtsd össze ezeket a térképen elszórtan megtalálható tárgyakat, amelyekkel különböző jutalmakat nyithatsz meg – többek között további szíveket és koncepciórajzokat.

Akár ez is tetszhet:

2020.10.30.

Pikmin 3 Deluxe

2019.07.26.

Fire Emblem: Three Houses

2019.03.29.

Yoshi's Crafted World

2020.07.10.

Deadly Premonition 2: A Blessing in Disguise

2018.02.16.

Bayonetta 2

2019.01.18.

Travis Strikes Again: No More Heroes


Copyright © 2017 - 2024 CQE.HU - Nintendo szoftverek és konzolok, IT termékek és játékok forgalmazója.
Minden jog fenntartva.

CZ SK PL HU