Üzletek listája
Fortnite

Állj be a csapatba és játszd a No. 1 Battle Royale játékot!

Ugorj bele az akcióba Nintendo Switch konzolodon, és kezdj játszani. Minden új szezonban új helyszínek, új tárgyak és új Battle Pass érkezik sok-sok egyéb mellett!

Vesd bele magad a harcokba, és legyél te az utolsó, aki talpon marad ebben az ingyenes, 100 fős Battle Royale stílusú játékban. Építs hatalmas erődítményeket. Járj túl ellenfeleid eszén. Érdemeld ki a győzelmet. Álljatok össze online, barátaiddal ugyanabban a szobában vagy a világ bármely pontján!

ÉPÍTS ÉS PUSZTÍTS

Formáld a csatateret saját fedezéked megépítésével. Az ellenfél egy fal mögött bujkál? Rombold le a fedezékét, és kerülj előnybe.

SZERELKEZZ FEL

Szállj fel a harci buszra, és ugorj le a kedvenc zónádban. Gyűjts forrásokat, szedj össze felszerelést, és szállj szembe ellenfeleiddel!

ÁLLJ ÖSSZE BARÁTAIDDAL

Alkossatok csapatot online, a barátaiddal ugyanabban a szobában, vagy a világ bármely tájáról!

HETI FRISSÍTÉSEK ÉS EVENTEK

A frissítések gondoskodnak róla, hogy a szórakozás egy pillanatra se laposodjon el: folyamatosan érkeznek új játékmódok, öltözékek, fegyverek és tárgyak.

Képek

Fortnite
Fortnite
Fortnite
Fortnite
Fortnite
Fortnite

További információk

Nintendo Switch

Fortnite

Hol kapható?

FIGYELEM: A Fortnite játék ingyenesen játszható Nintendo Switch konzolon és ingyenesen letölthető a Nintendo Switch eShop-ról. Ha játékbeli pénzt, vagy prémium tárgyakat szeretne vásárolni valódi pénzért, kérjük forduljon az alábbi boltok egyikéhez.

576KByte.hu KonzolokSzervize.hu KonzolStúdió.hu MediaMarkt.hu PlatinumShop.hu VideoJátékBolt.hu

Már kapható


Copyright © 2017 - 2024 CQE.HU - Nintendo szoftverek és konzolok, IT termékek és játékok forgalmazója.
Minden jog fenntartva.

CZ SK PL HU