Fashion Dreamer

Már kapható

Fashion Dreamer

Élvezd a divat világát!

Itt, Eve virtuális világában különféle emberek osztják meg egymással saját egyedi divatstílusukat! Eve négy területre, úgynevezett Cocoonokra van felosztva. Fedezd fel a modern utcákat és a magasított sétányokat, egy népszerű városképet a közeljövőből, egy képzeletbeli fantáziavilágot és egy bevásárlóközpontot a legújabb divattrendekkel!

Fashion Dreamer Fashion Dreamer Fashion Dreamer Fashion Dreamer
Fashion Dreamer

Lépj szintet influenszerként!

Az első lépés a legjobb influenszerré válás útján az, hogy találj más Múzsákat, akiknek baráti divattanácsokra van szükségük, és tervezz olyan öltözékeket, amelyekben szerinted jól néznének ki. Válogass az általad összegyűjtött divatcikkek közül, vagy tervezz nekik ruhákat a legújabb Eve-trendek szerint!

Fashion Dreamer Fashion Dreamer Fashion Dreamer
Fashion Dreamer

Kelt feltűnést a saját márkáddal!

Öltöztesd fel Múzsáidat saját egyedi stílusértelmezésed alapján. Nincs az alkalomhoz illő ruhadarabod? Akkor tervezz egy saját, eredeti ruhakölteményt!

Fashion Dreamer Fashion Dreamer Fashion Dreamer Fashion Dreamer

Az eredeti tárgyak Eve-ben saját, exkluzív márkájú tárgyakként lesznek regisztrálva. Hozz létre egy bemutatótermet az egyedi viseleteid bemutatására, majd dekoráld ki bútorokkal, próbababákkal és egyéb dizájnelemekkel. Márkás tárgyaid lájkokat szereznek, és más Múzsák is viselhetik őket - ahogy a tárgyaid népszerűvé válnak az egész világon, lehet, hogy te leszel a top influenszer, még mielőtt észrevennéd!

Fashion Dreamer Fashion Dreamer
Fashion Dreamer

Divatos szórakozás mindenkinek!

Csatlakozz az online módban a világ minden tájáról érkező játékosokhoz, és éljétek ki együtt a divat iránti szenvedélyeteket! Kollekciódat más játékosok eredeti kreációival is bővítheted, ha adsz nekik egy Like-ot. Még Lookitokat is kérhetsz más játékosoktól, akik felkeltik a figyelmedet!

Fashion Dreamer Fashion Dreamer Fashion Dreamer Fashion Dreamer
Fashion Dreamer

Hol kapható?

Akár ez is tetszhet:

2021.11.19.

Pokémon Brilliant Diamond

2021.11.19.

Pokémon Shining Pearl

2021.04.30.

New Pokémon Snap

2020.03.06.

Pokémon Mystery Dungeon: Team Rescue DX

2019.11.15.

Pokémon Sword

2019.11.15.

Pokémon Shield


Copyright © 2017 - 2024 CQE.HU - Nintendo szoftverek és konzolok, IT termékek és játékok forgalmazója.
Minden jog fenntartva.

CZ SK PL HU