Már a boltokban


A New Nintendo 2DS XL-lel bármelyik Nintendo 3DS játék játszható 2D-ben. A nagy, 4,88 colos kijelzővel, és kb. 260 grammos súllyal ez egy egészen új jellegű Nintendo 2DS.

Viszonteladók

Új funkciók

Több vezérlési lehetőség

A New Nintendo 2DS XL rendelkezik C Stick-kel és ZL/ZR gombokkal is, így a kompatibilis játékok számára kibővített irányítási lehetőségeket nyújt. A C Stick precíz vezérlést tesz lehetővé attól függően, hogy milyen erősen nyomjuk.

amiibo-támogatás

Az alsó képernyőbe NFC-érzékelő van építve. Ha hozzáérintünk egy amiibo figurát (külön vásárolható), mialatt egy kompatibilis szoftverrel játszunk, adatokat olvashatunk be vagy írhatunk az amiibo figurára, amivel a játékunkat meglepően új élményekkel gazdagíthatjuk.

Erősebb processzor

Élvezd a jobb teljesítményt, mellyel gyorsabban tölthetsz le és kevesebb idő alatt töltődnek be játékaid.

Könnyedén bővíthető tárhely

Könnyedén bővíthető a tárhely microSD kártyák segítségével, hogy még több helyed legyen a letölthető játékok számára.

Rengeteg játszható játék

Bármelyik Nintendo 3DS, New Nintendo 3DS, és a legtöbb Nintendo DS játék játszható a konzolon 2D-ben.

Pokémon Sun
Pokémon Moon
Yo-Kai Watch 2: Bony Spirits
Yo-Kai Watch 2: Fleshy Souls
Yo-Kai Watch 2: Psychic Specters
Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia
Fire Emblem Warriors
Pokémon Ultra Sun
Pokémon Ultra Moon
Metroid: Samus Returns
Monster Hunter Stories
Detective Pikachu
Dillon's Dead-Heat Breakers
Miitopia
Mario Party: The Top 100
Hey! PIKMIN
Nintendo presents: New Style Boutique 3 – Styling Star
Kirby Battle Royale
LAYTON’S MYSTERY JOURNEY™: Katrielle and the Millionaires’ Conspiracy
Mario & Luigi: Superstar Saga + Bowser's Minions
Yo-Kai Watch Blasters: Red Cat Corps
Yo-Kai Watch Blasters: White Dog Squad
Yo-Kai Watch 3
Luigi's Mansion
WarioWare Gold
Sushi Striker: The Way of Sushido
Kirby's Extra Epic Yarn
Mario & Luigi: Bowser’s Inside Story + Bowser Jr.’s Journey
Pokémon Crystal
Minecraft: New Nintendo 3DS Edition
Super Mario 3D Land
Captain Toad: Treasure Tracker
Story of Seasons: Trio of Towns
Animal Crossing: New Leaf - Welcome amiibo
Poochy and Yoshi's Woolly World
New Super Mario Bros. 2

Moster Hunter Stories

Szörnyek? Ne félj ... lovagolj!

Készülj a harcra egy semmihez sem fogható Monster Hunter kalandban a Monster Hunter Stories™ játékban, kizárólag Nintendo 3DS konzolokon! Válj te is egy legendás Rider-ré, szelídíts meg vad szörnyetegeket és szállj az egekbe ebben a lélegzetelállító, barátsággal, titkokkal és fordulóalapú csatákkal teli kalandban. A Monster Hunter Stories ™ ingyenes demója letölthető a Nintendo eShopból a Nintendo 3DS konzolodon keresztül.

Vesd bele magad a kalandokba

Amikor az álmos kis falu, Hakum közösségét egy félelmetes szörnyeteg megtámadja, neked kell a legendás Rider, Raedan nyomdokaiba lépned és kiderítened, mi áll a pusztító, Black Blight néven ismert sötét erő mögött. Kapj szárnyra ebben a szédületes kalandban egy hatalmas, új világban, tele lenyűgöző, felfedezésre váró helyszínekkel és leendő barátokkal!

Szelídítsd meg a vadakat és pattanj nyeregbe!

Ígéretes fiatal Riderként a Kinship Stone misztikus erejét használva tudsz több mint 60 szörnyeteget megszelídíteni szerte a Monster Hunter univerzumban, és képességeiket a sajátodként használni. Pattanj nyeregbe és szállj szembe a vad lényekkel taktikafókuszú, fordulóalapú ütközetekben! Sajátíts el új technikákat, hatékony támadáskombinációkat és fejleszd tovább Rideredet, hogy még több és erősebb szörnyet állíthass magad mellé.

Bővítsd ki a kalandot letölthető tartalmakkal!

Már a megjelenés napjától ingyenesen elérhető lesz számos letölthető tartalom. A frissítésekben új küldetések, csataesemények, bajnokságok, értékes zsákmány és menő tárgycsomagok lesznek! A bővítőpackok némelyikében még más híres videojátékok és japán anime- illetve mangasorozatok elemei is felbukkannak majd. Az alább olvasható válogatáson kívül még számos további frissítés is várható. Ellenőrizd elérhetőségüket rendszeresen a játékban!

Metroid: Samus Returns

A klasszikus Metroid kaland visszatér, az alapoktól újraalkotva!

Merészkedj be az idegenek bolygójának ellenséges terepeire, és vadássz le egy veszedelmes fajt a Metroid: Samus Returns játékban, a 1992-es Game Boy játék, a Metroid II. Return of Samus teljesen újraalkotott feldolgozásában, kizárólag Nintendo 3DS konzolokon.

Bújj a legendás fejvadász, Samus Aran bőrébe, és készülj egy klasszikus 2D Metroid kalandra, amit alapjaitól alkottak újra. Igazodj el a SR388-as bolygó végeláthatatlan labirintusaiban, gyűjts új fegyvereket és képességeket, hogy fejleszthesd arzenálodat, és teljesítsd a küldetésedet, hogy kiirtsd a Metroid-fenyegetést egyszer és mindenkorra.

Mik az újdonságok?

Éld át az SR388-as bolygó veszedelmeit az érzékeidet elárasztó, hangulatos 3D vizuális környezetben, és fedezd fel a kibővített és újraalkotott helyszíneket. Tekintsd át a téged körülvevő tájat az érintőképernyőn látható részletes térképre pillantva, vagy térj vissza a korábban meglátogatott területekre a rengeteg új teleportállomás valamelyikébe belépve.

Ismerkedj meg egy sor új fegyverrel és továbbfejlesztett taktikával, amik segítségével megvédheted magad a bolygó vérszomjas állatvilágával szemben, és túlélheted a pusztító főellenségekkel való találkozásokat. Védj ki rakétatámadásokat és ellenséges rohamokat jól időzített kézifegyveres ellentámadásokkal, és lőj bármelyik irányba a 360 fokos Free Aim mód használatával.

Fedezd fel forradalmian új képességeidet, amiket a titokzatos energiaforrás, az Aeion táplál. Az Aeion képességekkel betekinthetsz felfedezetlen területekre, megtalálhatsz tárgyakat, nagy hatókörben tűz alá veheted az ellenségeket, sőt még az időt is lelassíthatod.

A galaktikus küldetés

Az SR388-as bolygón kiterjedt, pusztító Metroid-inváziót észleltek. A Galaktikus Szövetség aggódván az egyre növekvő fenyegetés miatt, amit ez az idegen életforma képvisel, Samus-t küldik a bolygóra, hogy levadássza és elpusztítsa a Metroidokat, mielőtt azok rossz kezekbe kerülnének.

A dicső múlt

A klasszikus Metroid 2D játékmenet visszatért! Élvezd az oldalirányban haladó platformer akciót, miközben a labirintusszerű, titkokkal és ellenségekkel teli világban próbálsz eligazodni. Fejleszd tovább fegyvereidet az ősi technológia felkutatásával, és használd egyedi képességeidet, hogy eljuthass új területekre és túléld az intenzív bossharcokat.

Fekete + Türkiz

Fehér + Narancs

Zöld Konzolcsomag Animal Crossing: New Leaf játékkal

Zöld Konzolcsomag Minecraft játékkal

Fehér & Levendula Konzolcsomag Tomodachi Life játékkal

Fekete & Citromzöld Konzolcsomag Mario Kart 7 játékkal

Pokélabda Kiadás

Pikachu Kiadás

Mi van a dobozban?

  • New Nintendo 2DS XL konzol x1
  • New Nintendo 2DS XL érintőceruza x1
  • microSDHC memóriakártya (4GB) x1
  • AR kártyák x6
  • Használati útmutató x1
  • Hálózati (AC) csatlakozó x1

A játékok, amiibo figurák és a konzol külön vásárolhatóak.

A konzolcsomagok tartalmazzák a konzolgépet és egy kiválasztott játékot (csomagonként egy játék, a játék csomagfüggő). További információkért kérjük görgessen feljebb.

Viszonteladók

576KByte.hu
KonzolGame.hu
KonzolokSzervize.hu
KonzolStúdió.hu
KonzolVilág.hu
PlatinumShop.hu
SmartShop.hu
VideoJátékBolt.hu