LEGYÉL A JÖVŐ MEGASZTÁRJAINAK DIVATTANÁCSADÓJA A NOVEMBER 24-ÉN NINTENDO 3DS-RE MEGJELENŐ NINTENDO PRESENTS: NEW STYLE BOUTIQUE 3 – STYLING STARBAN

Figyelem, divatőrültek! Most itt a lehetőség, hogy meghódítsátok a divatvilágot a Nintendo presents: New Style Boutique 3 – Styling Star-ban, ami Európában november 24-én jelenik meg a Nintendo 3DS rendszercsalád konzoljaira. Irányíts egy kis belvárosi ruhaboltot, ahol az üzleti és a stílusérzékere egyaránt szükséged lesz, hogy a kis butikot igazi sikkfellegvárrá változtasd. Ráadásul emellett a sztárok divattanácsadójaként is helyt kell állnod, mert három popénekes-palánta is a te stílustanácsaidra támaszkodva igyekszik betörni a szórakoztatóiparba. A kíváncsi divatguruk már a játék megjelenése előtt próbára tehetik ügyességüket egy ingyenes demóban, ami október 19-étől lesz elérhető a Nintendo eShopban.

A Nintendo presents: New Style Boutique 3 – Styling Star az Európában több mint 2,4 millió példányban* eladott divatszimulációs játéksorozat negyedik darabja. A játék kezdetén átvesszük nagybátyánk divatüzletének irányítását, ami a város szívében található, és rengeteg potenciális vevőnk akad, akik mind abban reménykednek, nálunk megtalálják a tökéletes öltözetet. Minden vevő egyéniség, akinek megvan a saját személyisége és ízlése, és amikor ellátogatnak az üzletbe, az a feladatunk, hogy meghallgassuk kívánságaikat és kiválasszuk az igényeiknek legmegfelelőbb ruhákat vagy kiegészítőket. A több mint 20 000 ruhadarabbal, melyek között rengeteg vadonatújat is találunk, a kombinációk száma a végtelennel vetekszik, úgyhogy teljesen szabadjára engedhetjük a bennünk rejlő divatdiktátort, és egymás után állhatunk elő a tökéletesnél tökéletesebb összeállításokkal.

 

Miközben stylistkarrierünk történetének alakulását követjük, eljön egy pillanat, amikor megkeres minket egy tehetségkutató ügynökség, a Nin10 Productions, akiknek szüksége van egy divattanácsadóra leendő popsztár-palántáik mellé. Ez a fordulópont kinyitja előtted a popzenei világ ajtaját, és esélyt kapsz, hogy igazi, ünnepelt celebstylisttá válj. Három fiatal énekest kell segítened a sztárrá válás rögös útján, kitalálni öltözékeiket és velük közösen megtalálni személyes stílusukat. Legvégül pedig a színpadon való debütálásukhoz is meg kell majd tervezned a fellépő ruháikat, és lehet, hogy még zenei stílusukat is befolyásolja majd, hogy te milyen stílust álmodsz meg nekik… Például ha rockos ruhákba öltözteted valamelyik énekest, sokkal keményebb és megosztóbb művészi stílus felé fog hajlani.  A játékban 15 eredeti popdal szerepel, változatos stílusokban, melyek mindegyikét kifejezetten a játékhoz írták és vették fel. Az egyik dalt már meg is hallgathatod a Nintendo presents: New Style Boutique 3 – Styling Star – Welcome to the new stage! előzetesében.

 

A rengeteg játékbeli tárgy mellett, amikkel vásárlóink stílusát alakíthatjuk, használhatunk kompatibilis amiibo figurákat játék közben**, amikkel még több opcióhoz juthatunk. Minden jelenleg elérhető amiibo figura kompatibilis a Nintendo presents: New Style Boutique 3 – Styling Star játékkal. Néhány amiibo, mint például az Animal Crossing, Splatoon és Kirby sorozatokhoz tartozók, különleges, karaktertematikájú dizájnelemeket és emblémákat unlockolnak. Más figurák pedig Nintendo-témájú elemeket és emblémákat adnak a játékhoz.

 

A szórakoztató, a korábbi részekből már megismert üzletvezetési élmény mellé ebben a játékban egy sor új, izgalmas játékfunkció is társul:

 

  • Visszatért a férfidivat! A divat mindenkié, és a város férfi tagjainak is szüksége van divattanácsadóra! A férfidivat teljesen kidolgozott funkcióként tér vissza a játékba, külön üzlettel. Ha besegítünk ott is, növelhetjük befolyásunkat a városban, és még különleges, férfidivat-specifikus történetszálakat és eseményeket is feloldhatunk.

 

  • A Design Centre játékon belüli alkalmazásban megtervezhetjük saját ruháinkat és összeállításainkat, sőt meg is oszthatjuk azokat másokkal online.*** Egy másik játékon belüli alkalmazás, a Shopdo pedig azt teszi lehetővé, hogy feltöltsük gondosan kidekorált üzletberendezéseinket, vagy akár a játékon belüli fizetőeszközzel ruhákat vegyünk és áruljunk egymásnak.

 

  • Az új kiegészítőtípusok, mint például fejhallgatók, karperecek és karórák még több lehetőséget nyújtanak kreativitásunk kiélésére és a kinézetek testreszabására.

 

  • A divat nemcsak a ruhákról szól, ezért a szépségszalonban és a fodrászüzletben sminkes és hajszobrász képességeinket is latba vetve adhatjuk hozzá az apró részleteket az összhatáshoz, amivel minden kinézetet különlegessé varázsolhatunk. A szépségszalonban ráadásul a játéksorozat történelmében először még műkörmös részleg is van, ahol rengeteg színt és mintázatot kipróbálhatunk.

 

  • A You Diva funkcióval újra átélhetjük a zenei előadások varázsát, ráadásul még személyre is szabhatjuk az élményt az előadó karakter vagy öltözékének megváltoztatásával. A több mint 200 női karakter, akikkel a játék során találkozunk, bármelyike, sőt közte a sajátunk is, igazi sztárként ragyoghat a színpadon!

Egy ingyenesen letölthető demóverzió, amiben megismerkedhetünk a játék néhány kulcskarakterével és belekóstolhatunk az élménybe, milyen lehet saját divatüzletünket vezetni, 2017. október 19-én reggeltől elérhető lesz a Nintendo eShopban. ****

 

A játék megjelenését követően a New Style Boutique Instagram és Facebook oldalára ellátogatók rengeteg új összeállítás-ötlettel és más frissítésekkel találkozhatnak, és megoszthatják saját tervezéseiket a többiekkel, ha képeiket a #StyleBoutique hashtaggel látják el. Ezt minden stylist-aspiránsnak látnia kell!

 

Megvan benned, ami ahhoz kell, hogy helyt állj a divatvilágban, és a sztárok stylistjává válj? Derítsd ki az Európában november 24-én Nintendo 3DS konzolokra megjelenő Nintendo presents: New Style Boutique 3 – Styling Starban!