Ügyfélszolgálat

Játékolvasási hiba

Amennyiben a konzolnak gondja akad a játékok beolvasásával, a probléma néha megoldható néhány egyszerű ellenőrzés elvégzésével, de előfordulhat, hogy a konzolnak olyan hibája van, amelyre a garancia nem feltétlenül vonatkozik.

Győződj meg róla, hogy a játékkártya a megfelelő pozícióban lett behelyezve (vagyis a kép a képernyővel azonos irányba néz). Ha a játékkártya csatlakozói szennyezettek, tisztítsd meg őket egy puha, száraz ronggyal.
Ellenőrizd, hogy a szülői felügyelet (Parental Control) beállításai nem korlátozzák-e a játék használatát. Ha a probléma csak egy játék esetében jelentkezik, a hiba nem a konzolban, hanem magában a játékkártyában lesz. Ebben az esetben kérjük, hogy fordulj az Ügyfélszolgálathoz.
Ha az összes fent leírt lépést kipróbáltad, azonban a probléma továbbra is fennáll, akkor a konzolt el kel küldeni javításra a Szervizközpontunkba.
Amennyiben a meghibásodás nem a termék gyártási hibájából ered, a javítás nem tartozik a garancia hatálya alá. Az ügyfeleket minden költségről - még azok felszámítása előtt - értesítjük.

ZPÁTKY


Copyright © 2017 - 2024 CQE.HU - Nintendo szoftverek és konzolok, IT termékek és játékok forgalmazója.
Minden jog fenntartva.

CZ SK PL HU