Ügyfélszolgálat

A Joy-Con vezérlőkarok egyáltalán nem vagy helytelenül reagálnak

Az ebben a cikkben található információk segíthetnek, ha a Joy-Con-vezérlő vezérlőkarja „driftel”, vagy nem reagál megfelelően.

Fontos:

Ezek a lépések megoldhatják a problémát. Ha a probléma ezek után sem oldódna meg, az érintett Joy-Con kontrollereket megjavíttathatod.
A kontroller hibaelhárítása előtt feltétlenül javasoljuk, hogy ellenőrizd, hogy a vezérlőkar konfigurációja a szabványos beviteli módokra van-e beállítva.
Onnan tudod megállapítani, hogy egy kontroller inputjai át lettek konfigurálva, hogy a különböző menükben a konzol képernyőjének bal alsó sarkában a használatban lévő kontroller mellett egy villáskulcs ikon jelenik meg.

 • Ha a Joy-Con kontrollerek csatlakoztatva vannak a konzolhoz, a  HOME menüből elérhető Contollers képernyőn ellenőrizheted, hogy csatlakozásuk megfelelően érzékelésre kerül-e.
  Ha nem ismered, vagy nem emlékszel kontrollered egyéni konfigurációjára, a konzolt alvó módba helyezheted. A konzol felébresztése után lehetőséged lesz a kontroller inputok visszaállítására.
  Ha a Joy-Con kontrollerek csatlakoztatva vannak a konzolhoz, a  HOME menüből elérhető Contollers képernyőn ellenőrizheted, hogy csatlakozásuk megfelelően érzékelésre kerül-e.

  Tennivalók:

  Távolíts el minden fóliát vagy tokot - ha van ilyen - a problémás kontrollerekről, és kalibráld a vezérlőkarokat.

  Ha a probléma egy adott játéknál vagy alkalmazásnál jelentkezik, próbáld ki a következőket:

 • Ellenőrizd, hogy az adott játékhoz van-e elérhető szoftverfrissítés.
 • Nézd meg a játék elektronikus kézikönyvét.
 • Egyes játékok - mint például a Mario Kart 8 Deluxe - támogatják a játékon belül a döntéssel történő irányítást.
 • Ha ezek a lehetőségek be vannak kapcsolva, úgy tűnhet, hogy a vezérlőkarok nem reagálnak megfelelően. Amennyiben ez lenne a helyzet, előfordulhat, hogy a játékon belüli döntésvezérlést ki kell kapcsolni.
 • Joy-Con "drifting":
  A Nintendo rendkívül büszke arra, hogy kiváló minőségű és tartós termékeket készít, valamint folyamatosan fejleszti ezeket. Ebből az okból kifolyólag a Nintendo további értesítésig felajánlja az adott terméket Magyarországon megvásárló fogyasztóknak az analóg karok érzékenységét érintő tünetek hivatalos Nintendo szervizközpontokban történő ingyenes javítását. Mindez arra az esetre is vonatkozik, ha a tünetek a termék használatából erednek, és arra az esetre is, ha a Nintendo által biztosított 24 hónapos gyártói garancia már lejárt. A gyártói garancia nem érinti azokat a törvényben rögzített jogokat, amelyek a fogyasztóvédelmi jogszabályok alapján az áru vásárlójaként megilletik Önt. Az itt felsorolt előnyök ezeken a jogokon felül értendőek.  ZPÁTKY


  Copyright © 2017 - 2024 CQE.HU - Nintendo szoftverek és konzolok, IT termékek és játékok forgalmazója.
  Minden jog fenntartva.

  CZ SK PL HU