Ügyfélszolgálat

A Joy-Con vezérlőkarok egyáltalán nem vagy helytelenül reagálnak

Az ebben a cikkben található információk segíthetnek, ha a Joy-Con-vezérlő vezérlőkarja „driftel”, vagy nem reagál megfelelően.

Fontos:

Ezek a lépések megoldhatják a problémát. Ha a probléma ezek után sem oldódna meg, az érintett Joy-Con kontrollereket megjavíttathatod.
A kontroller hibaelhárítása előtt feltétlenül javasoljuk, hogy ellenőrizd, hogy a vezérlőkar konfigurációja a szabványos beviteli módokra van-e beállítva.
Onnan tudod megállapítani, hogy egy kontroller inputjai át lettek konfigurálva, hogy a különböző menükben a konzol képernyőjének bal alsó sarkában a használatban lévő kontroller mellett egy villáskulcs ikon jelenik meg.

 • Ha a Joy-Con kontrollerek csatlakoztatva vannak a konzolhoz, a  HOME menüből elérhető Contollers képernyőn ellenőrizheted, hogy csatlakozásuk megfelelően érzékelésre kerül-e.
  Ha nem ismered, vagy nem emlékszel kontrollered egyéni konfigurációjára, a konzolt alvó módba helyezheted. A konzol felébresztése után lehetőséged lesz a kontroller inputok visszaállítására.
  Ha a Joy-Con kontrollerek csatlakoztatva vannak a konzolhoz, a  HOME menüből elérhető Contollers képernyőn ellenőrizheted, hogy csatlakozásuk megfelelően érzékelésre kerül-e.

  Tennivalók:

  Távolíts el minden fóliát vagy tokot - ha van ilyen - a problémás kontrollerekről, és kalibráld a vezérlőkarokat.

  Ha a probléma egy adott játéknál vagy alkalmazásnál jelentkezik, próbáld ki a következőket:

 • Ellenőrizd, hogy az adott játékhoz van-e elérhető szoftverfrissítés.
 • Nézd meg a játék elektronikus kézikönyvét.
 • Egyes játékok - mint például a Mario Kart 8 Deluxe - támogatják a játékon belül a döntéssel történő irányítást.
 • Ha ezek a lehetőségek be vannak kapcsolva, úgy tűnhet, hogy a vezérlőkarok nem reagálnak megfelelően. Amennyiben ez lenne a helyzet, előfordulhat, hogy a játékon belüli döntésvezérlést ki kell kapcsolni.


 • ZPÁTKY


  Copyright © 2017 - 2022 CQE.HU - Nintendo szoftverek és konzolok, IT termékek és játékok forgalmazója.
  Minden jog fenntartva.

  CZ SK PL HU