Üzletek listája
Splatoon 2

Visszatér a festékfröcskölő akciójáték, és izgalmasabb, mint valaha

Készítsd a festékpatronokat, mert érkezik a közönségkedvenc festéklövöldözős és területfoglalós játék folytatása, ahol újra viszontláthatod a tintahalszerű Inklingeket a színes és kaotikus 4 a 4 elleni ütközetekben. Ráadásul a hordozható játékkonzolnak köszönhetően végre bárhol kihívhatsz ellenfeleket csatákra helyi többjátékos módban, de frenetikus online küzdelmeket is vívhatsz, csak úgy, mint az előző részben.

Két év telt el, mióta megjelent a Splatoon, és a játék világában eltelt két év alatt is sok minden fejlődött és átalakult a divat, a fegyverek és felszerelések tekintetében. Még sosem nézett ki ilyen jól naprakésznek lenni!

Splatoon 2: Salmon Run

Splatoon 2

Szerezz egy állást, tintahal: Jelentkezz a Grizzco Industries-nél co-op játékra

Splatoon 2

A Salmon Run a legújabb őrület most a városban. Kettő-négyfős csapatoknak kell összedolgozniuk, hogy visszaverjék az ellenséges Salmonidok támadásait miközben egyúttal értékes aranytojásokat gyűjtenek.

Egy különös új munkaközvetítő iroda, a Grizzco jelent meg az Inkopolis téren, ahol te is találhatsz egy részmunkaidős állást. Viszont ez veszélyes meló! Dolgozz egy csapat tagjaiként, verd vissza a Salmonidok ostromát, és gyűjts Power Eggeket. A bevételt pedig költsd továbbfejlesztett fegyverekre és felszerelésre.

Salmon Run – 2-4 játékos alkot csapatot online kooperatív játékra, ahol ellenséges Salmonidok támadásait kell visszaverniük.

amiibo

Vidd magaddal kedvenc felszerelésed az amiibo segítségével

Használd a kedvenc ruha és fegyver összeállításodat akár a barátod otthonában - vagy bárhol. Az új amiibo barátod egy speciális ajándékot, egy játékbeli ruhát is ad neked! TINTA-sztikus!

Olvasd be a Splatoon sorozathoz tartozó amiibo™ figurádat és barátkozz meg a játékodban megjelenő karakterrel. Utánna az új barátod öltözékét és fegyverzetét beállíthatod és elmentheted az amiibo figurádra.

Splatoon 2

Új amiibo figurák

Új kiadású Inkling Boy, Inkling Girl és Inkling Squid amiibo figurák érkeznek a Splatoon 2-vel egyidőben.

Splatoon 2
Splatoon 2
Splatoon 2

Képek

Splatoon 2
Splatoon 2
Splatoon 2
Splatoon 2
Splatoon 2
Splatoon 2
Splatoon 2
Splatoon 2
Splatoon 2
Splatoon 2
Splatoon 2
Splatoon 2
Splatoon 2
Splatoon 2
Splatoon 2
Splatoon 2

További információk

Nintendo Switch

Splatoon 2

Ugorj fejest ezekbe a totál tintasztikus új játékjellemzőkbe:

 • Splatoon 2

  Új fegyverek

  Az új duplakezes Splat Dualies pisztolyok is beszállnak a harcba, a Dodge Roll manőverrel együtt. A fegyverarzenál oszlopos tagjai, a Splat Roller és a Splat Charger is kicsit újra lettek keverve, új játékmechanizmusokkal és speciális fegyverekkel.

 • Splatoon 2

  Helyi és online többszemélyes játék

  A sorozat történetében először a helyi többjátékos Turf War csatákkal is kiegészül a játék, amiket a TV mód mellett asztali vagy kézikonzol módban otthonunktól távol is lehet élvezni. Az online ütközetek szintén visszatérnek.

 • Splatoon 2

  Új vezérlési lehetőségek

  Játssz a Joy-Con™ kontrollerekkel, vagy a Nintendo Switch Pro Controllerrel (külön vásárolható), melyek mindegyike rendelkezik giroszkópos mozgásvezérléssel a pontosabb célzás és irányítás érdekében.

 • Splatoon 2

  Új trendek

  Két év telt el a Splatoon megjelenése óta, és a játék világában is ugyanígy eltelt két év. Néhány ismerős karakter visszatér új körülmények között, de új figurákkal is megismerkedhetünk.

 • Splatoon 2

  Naprakész frissítések

  A Wii U™-ra kiadott Splatoonhoz hasonlóan a játék megjelenése után is kerülnek további tartalmak a játékba frissítések formájában.

 • Splatoon 2

  Okoskészülék-támogatás

  A fejlesztés alatt álló okosapplikáció Nintendo Switch rendszerhez továbbfejlesztett párosítást és hangalapú csevegést is lehetővé tesz majd.

 • Splatoon 2

  Területfoglalás

  Visszatérnek az ikonikus 4-4 elleni területfoglaló küzdelmek. A cél, hogy minél nagyobb területet borítsunk be festékünkkel, mi közben taktikusan el is merülünk néha csapatunk színeiben és meglepjük ellenfeleinket.

 • Splatoon 2

  LAN-játék

  Akár 10 dokkolt konzol – nyolc játékos és két néző – összeköthető vezetékes LAN hálózatban. Ez a funkció lehetővé teszi, hogy helyi Private Battle bajnokságokat játsszunk anélkül, hogy internetre lenne szükségünk. A helyi vezeték nélküli kapcsolódás pedig tökéletes a rendszeres közös játékhoz, a LAN Play-jel pedig már igazán komoly bajnokságokat rendezhetünk játékostársainkkal.

Hol kapható?

576KByte.hu KonzolStúdió.hu KonzolokSzervize.hu KonzolVilág.hu PlatinumShop.hu

Már kapható


Copyright © 2017 - 2024 CQE.HU - Nintendo szoftverek és konzolok, IT termékek és játékok forgalmazója.
Minden jog fenntartva.

CZ SK PL HU