Pikmin 2

Már kapható

Pikmin 2

Visszatértek!

A kapitány munkája soha nem ér véget! Térj vissza a különös bolygóra, és indulj egy olyan kincsvadászatra, amelyben a Pikminek és új asszisztensed tehetsége könnyíti meg a feladatodat a Pikmin 2 játékban, Nintendo Switch konzolon, a Nintendo GameCube klasszikus HD változatában.

Pikmin 2

Két fő(s) társaság

Hogy kifizessék főnökük adósságait, Olimar kapitány és új asszisztense Louie visszamennek a különös bolygóra, hogy értékes kincseket gyűjtsenek. Oszd be Olimart és Louie-t külön csapatokba, hogy nagyobb területet fedjetek le, és gyorsabban érjétek el a célokat - valósítsd meg az álmot csapatmunka segítségével!

Pikmin 2 Pikmin 2

A bolygó felszínének felfedezése mellett mostantól a mélybe is lemerészkedhetsz a kihívásokat rejtő, kincsekkel és veszélyes főellenfelekkel teli barlangokba. Győzd le őket, hogy különleges tárgyakat szerezz, amelyekkel Olimar és Louie bővítheti a képességek repertoárját!

Pikmin 2

Temérdek új lény

Pikmin 2 Pikmin 2

A Pikminek ismét itt vannak, hogy segítsenek! Dobd őket egy-egy feladatra, hogy akadályokat romboljanak le, hidakat építsenek, kincseket szerezzenek vissza, és lényeket győzzenek le. Olimar és Louie is képes rá, hogy saját Pikmin-csapatát irányítsa, így stratégiai együttműködéssel bármilyen feladatot megoldhatsz.

Pikmin 2

Mik az újdonságok?

A HD grafika mellett a Pikmin 2 Nintendo Switch változata rendelkezik a Wii-s NEW PLAY CONTROL! változat összes fejlesztésével, emellett pedig támogatja a Joy-Con kontrollerekkel történő, opcionális mozgásvezérlést is.

Az eredeti helyi kétjátékos kihívás- és csatamódok is szerepelnek a játékban, így egy barátoddal – vagy épp ellene – is játszhatsz a különleges Challenge Arena pályákon. Válaszd ki a kedvenc parancsnokodat, majd a Pikminjeid segítségével célozd meg a legmagasabb pontszámot!

Hol kapható?


Copyright © 2017 - 2024 CQE.HU - Nintendo szoftverek és konzolok, IT termékek és játékok forgalmazója.
Minden jog fenntartva.

CZ SK PL HU