Pikmin 1

Már kapható

Pikmin 1

Ismerd meg a Pikmineket!

Kényszerleszállás egy ismeretlen bolygón, és egy furcsa, de izgalmas felfedezés Olimar kapitány számára! Építsd újjá űrhajóját a Pikmin nevű, apró növényi lények segítségével, és fedezz fel egy túlburjánzott világot a Pikmin 1 játékban, Nintendo Switch konzolon, a Nintendo GameCube klasszikus HD változatában.

Pikmin 1

Olimar Odüsszeiája

Egy végzetes napon aszteroida csapódik az SS Dolphin űrhajóba, veszélyes zuhanást idézve elő. Szerencsére a hajó személyzetének egyedüli tagja - Olimar kapitány - túléli a becsapódást, azonban most egy idegen bolygón rekedt, ahonnan nem tud hazajutni. Ideje munkához látni!

Pikmin 1
Pikmin 1 Pikmin 1

A feladat: felkutatni az űrhajó hiányzó alkatrészeit és elmenekülni a bolygóról. Ha bárki képes erre, az Olimar kapitány! De a bolygó mérgező légkörének következtében rövid a rendelkezésre álló idő, és mind a 30 alkatrész megtalálása 30 nap alatt hatalmas feladat egyetlen ember számára. Szerencsére Olimar nincs egyedül az erőfeszítéseiben...

Pikmin 1

Túlélés a bolygón

A Pikminek a siker titka! Használd együttes erejüket akadályok lerombolására, hidak építésére, űrhajóalkatrészek cipelésére, vagy éhes lények legyőzésére – egyszerűen dobáld őket a dolgokra, és figyeld, ahogy dolgoznak! Egyszerre legfeljebb 100 Pikmint vezényelhetsz, miközben a többit biztonságban tarthatod a bázisodon, ha a társaik elbuknának.

Pikmin 1 Pikmin 1

Mindegyik Pikmin fajtának más és más képességei vannak: a piros Pikminek erősek a harcban és immunisak a tűzre, a sárga Pikminek magasabbra dobhatók és használhatják a bombaköveket, a kék Pikminek pedig képesek lélegezni a víz alatt. Használd ki ezeket az egyedi képességeket, hogy felfedezd a bolygót és helyrehozd Olimar hajóját!

Pikmin 1

Mik az újdonságok?

A HD grafika mellett a Pikmin 1 Nintendo Switch változata rendelkezik a Wii-s NEW PLAY CONTROL! változat összes fejlesztésével is. Az olyan feladatok, mint a Pikminek dobása, különválasztása és a közöttük való váltogatás, valamint a hajóalkatrészek vagy ellenségek elözönlése, mind könnyebben kivitelezhetőek lettek. Ezenkívül lehetőséged van arra is, hogy visszalépj a korábbi napokra, és újrajátszd őket, így kijavíthatod az esetleg elkövetett hibákat.

A Nintendo Switch változat emellett támogatja a Joy-Con kontrollerekkel történő, opcionális mozgásvezérlést is, ahogy azt a játékosok már megszokhatták a NEW PLAY CONTROL! verzióban.

Hol kapható?


Copyright © 2017 - 2024 CQE.HU - Nintendo szoftverek és konzolok, IT termékek és játékok forgalmazója.
Minden jog fenntartva.

CZ SK PL HU