Üzletek listája
Kirby Star Allies

A rózsaszín puffancs visszatért – HD-ben – és nem egyedül jött.

Állj össze barátaiddal, és játsszatok erőiteket egyesítve a Kirby Star Allies-ben, egy színpompás platformer kalandban, kizárólag a Nintendo Switch konzolon! Akár négy játékos is együtt kalandozhat Dream Land álomvilágában, kombinálva Másolási Képességeiket, hogy lenyűgöző taktikai húzásokat hajtsanak végre, vagy akár új képességeket alkossanak!

Dream Land káoszba merült, amikor sötét szívek kezdtek potyogni az égből, és mindenkit, aki találkozott velük, gonosszá tettek. Viszont mikor az egyik szív eltalálja Kirby-t is, rajta éppen fordított hatást ér el! Kirby a szeretet terjesztésének képességét nyeri el, amivel meglepő szövetségeseket tud maga mellé állítani küldetése során, hogy visszaállítsa Dream Land békéjét.

Nyisd nagyra

Szippants be klasszikus Kirby-stílusban ellenfeleket és tárgyakat, és lődd ki őket, hogy áttörd az ellenségek sorfalát. Néhány ellenségnek még a képességeit is le tudod másolni, amivel ellophatod egyedi támadásaikat és húzásaikat.

Új képességek

Üss ki ellenfeleket változatos módokon a vadonatúj vagy régi kedvenc Másolási Képességeket használva! Csomagolj be egy ellenfelet szoros hálóddal az új Pók képességgel, vagy lapítsd a földbe a Suplex képességgel. Rengeteg felfedezésre váró Másolási Képesség vár rád a játékban, melyek mindegyike egyedi mozdulatsort takar.

Dobj egy baráti szívet a közeli ellenségekre, és állíts közülük a magad oldalára akár egyszerre hármat is! Kombinálj különböző Másolási Képességeket, hogy szuper erős támadásokat hajts végre, fejtörőket oldj meg, vagy felerősítsd fegyvereidet.

Próbáld meg a Másolási Képességeket különböző elemekkel is kombinálni – mint a tűz, víz és szél -, úgy, hogy segítőidnek adod őket. Tedd össze a Kő és a Jég erejét, hogy egy karaktert egy csúszós koronggá változtass, amivel falakon törhetsz át, vagy mixeld össze a Tüzet a Kard képességgel, hogy létrehozd a lángoló Sizzle Sword-ot. Kísérletezz, mert még rengeteg más lehetőséged van!

Kirby Star Allies

Beszállás a Barátságvonatba

Néha szükséged lesz majd csapatod mind a négy tagjára ahhoz, hogy végrehajtsatok egy különleges támadást vagy mozdulatot. Álljatok össze egy karikává, és guruljatok át az utatokban álló akadályokon, robogjatok vonatként egy szint végére, vagy alkossatok Barátsághidat, hogy nagy szakadékokon is átkelhessetek!

Oszd meg az örömöt

Akár négy játékos is részt vehet a mókában bárhol és bármikor! Egyszerűen toborozzatok a csapatba egy karakert barátságszív használatával, aztán ragadjatok egy Joy-Con vagy Nintendo Switch Pro kontrollert, és mehet a menet! Nyissatok új utakat Másolási Képességek használatával, vagy dolgozzatok együtt, hogy legyőzzetek erősebb boss-okat, akik az utatokba állnak.

Kirby Star Allies

Gyógyítsd csapatod tagjait amiibo figurákkal!

Ha csapatod megsérül csata közben, csak be kell olvasnod egy, a Kirby-sorozatba tartozó amiibo figurát (külön kapható), és különféle gyümölcsök jelennek meg, amivel barátaid felgyógyíthatják magukat. Szintenként akár nyolcszor is beolvashatsz amiibo figurákat, így csapatod mindig harcra kész és tetterős lehet.

Képek

Kirby Star Allies
Kirby Star Allies
Kirby Star Allies
Kirby Star Allies
Kirby Star Allies
Kirby Star Allies
Kirby Star Allies
Kirby Star Allies
Kirby Star Allies
Kirby Star Allies
Kirby Star Allies
Kirby Star Allies

További információk

Nintendo Switch

Kirby Star Allies

Jellemzők

 • Kirby Star Allies

  A legújabb Kirby játék HD-ben érkezik a Nintendo Switch konzolra

 • Kirby Star Allies

  Toborozz akár három ellenfelet magad mellé szívek dobálásával

 • Kirby Star Allies

  A visszatérő Másolási Képességek között találod a Vizet, Bombát, Seprűt és sok-sok mást!

 • Kirby Star Allies

  Turbózd fel a Másolási Képességeket a különféle elemek – mint a szél, víz, tűz és elektromosság – erejével, kölcsönvéve vagy odaadva azokat segítőidnek. Így még erősebb támadásokat hajthatsz végre, de a fejtörők megoldásában is segítségedre lehet mindez.

 • Kirby Star Allies

  Akár négy játékos is bekapcsolódhat a játékba vízszintes Joy-Con™ kontrollerkonfiguráció, vagy 8 Joy-Con és 4 Joy-Con markolat használatával.

Hol kapható?

576KByte.hu ExtremeDigital.hu VideoJátékBolt.hu KonzolokSzervize.hu KonzolStúdió.hu

Copyright © 2017 - 2024 CQE.HU - Nintendo szoftverek és konzolok, IT termékek és játékok forgalmazója.
Minden jog fenntartva.

CZ SK PL HU