Üzletek listája
DOOM

ÁLLÍTSD MEG AZ INVÁZIÓT

Az id software, a first person shooter játékok úttörőjének számító, és a multiplay Deathmatch-et is megalkotó stúdió fejlesztésében tér vissza a DOOM, brutálisan szórakoztató és nem kis ügyességet igénylő modern feldolgozásban. Könyörtelen démonok, hihetetlenül pusztító fegyverek és gyors, sima mozgás szolgáltatják az alapelemeit ennek az intenzív belső nézetes harci játéknak - akár a Pokol legmélyebb bugyraiban irtod a démonhordákat egyszemélyes módban, akár barátaid ellen versenyzel a számos többjátékos mód valamelyikében.

Nyerj hozzáférést minden korábban kiadott többszemélyes DLC tartalomhoz. Használj pusztító fegyvereket, alakulj át különféle démonokká, szabd személyre saját katonádat egyedi védőfelszereléssel és küzdj meg az ellenséggel további többszemélyes pályákon is.

Éld túl a démoninváziót bárhol és bármikor a DOOM-ban, a díjnyertes first person shooter játékban a Nintendo Switch konzolodon.

Miről szól a játék?

Nem véletlenül vagy itt. A Union Aerospace Corporation kutatóintézetét a Marson vad és nagy erejű démonok lepték el. Csupán egy ember képes az ő világuk és a sajátunk között létezni. Az egyetlen DOOM Marine-ként azért aktiváltak, hogy egy küldetést hajts végre: pusztítsd el mindet.

Képek

DOOM
DOOM
DOOM
DOOM

További információk

Nintendo Switch

DOOM

Mik az újdonságok?

 • DOOM

  Egy könyörtelen hadművelet

  Nincs lehetőség fedezékbe vonulni vagy megállni, hogy visszatöltsd az életedet, miközben a pokol dühöngő démonhordáit vered vissza. Kombináld fegyverarzenálod futurisztikus és ikonikus darabjait, fejlesztéseket, mozdulatokat és átdolgozott közelharci elemeket, hogy üsd, vágd, taposd, zúzd és robbantsd szét a démonokat kreatív és erőszakos módokon.

 • DOOM

  Az id Multiplayer visszatérése

  Urald a harcmezőt a DOOM jellegzetes, gyorstempójú aréna stílusú küzdelmeiben. Mind a klasszikus, mind a vadonatúj játékmódokban a cél az ellenfelek megsemmisítése ügyesség és erő használatával, pusztító fegyverekkel, függőleges mozgással és egyedi power-upokkal, amik lehetővé teszik, hogy akár egy démon képében küzdj.

 • DOOM

  Tölts csőre

  Tedd próbára képességeidet a kegyetlen és könyörtelen Ultra-Nightmare nehézségi fokozatban, ahol a halál visszavonhatatlan, vagy próbáld ki az Arcade módot, az egyszemélyes küldetés áramvonalasított változatát klasszikus pontozással megfűszerezve. Fuss versenyt az idővel, és szerezd meg a lehető legtöbb pontot ellenségek elpusztításával, életerő, felszerelés és pontgyarapító tárgyak összeszedésével.

 • DOOM

  Győzd le ellenfeleidet

  A DOOM jellegzetes, aréna stílusú küzdelmei visszatérnek a többszemélyes küzdelmek variációival, a klasszikus módoktól, mint a Team Deatchmath és a Domination, a gyors tempójú, frenetikus Soul Harvestig vagy a Freeze Tag módokig. Semmisítsd meg ellenfeleidet ügyesség és erő használatával, pusztító fegyverekkel, függőleges mozgással és egyedi power-upokkal, amik lehetővé teszik, hogy akár egy démon képében küzdj.

Hol kapható?

576KByte.hu KonzolokSzervize.hu KonzolVilág.hu PlatinumShop.hu

Már kapható


Copyright © 2017 - 2024 CQE.HU - Nintendo szoftverek és konzolok, IT termékek és játékok forgalmazója.
Minden jog fenntartva.

CZ SK PL HU