ÉLD ÁT A LEGTELJESEBB YO-KAI WATCH 2 ÉLMÉNYT!

Készülj a lélegzetelállító utazásra a titokzatos és csintalan Yo-kai lények világába a YO-KAI WATCH® 2: Psychic Specters játékban, kizárólag a Nintendo 3DS rendszercsalád konzoljain!

A YO-KAI WATCH® 2 legteljesebb verziója tele van új funkciókkal és tartalmakkal. A YO-KAI WATCH 2 Psychic Specters rengeteg élményt, humort és titkot tartogat régi Yo-kai rajongóknak és a játékkal most ismerkedőknek egyaránt.

Nézd meg a játék előzetesét

Mik azok a Yo-kai lények?

A Yo-kai lények lehetnek jófejek, aranyosak vagy félelmetesek… Itt élnek a világunkban, a többség számára láthatatlanul, és mindennapi gondok okozói. Nem látod őket, pedig mindenütt ott vannak: autók alatt, automaták mögött, sőt még a folyókban is!

A Yo-kai Óra segítségével megtalálhatod ezeket a láthatatlan bajkeverőket. Talán még azt is elérheted, hogy a barátaid legyenek! Több mint 350, egyedi személyiséggel rendelkező Yo-kai lénnyel ismerkedhetsz meg a YO-KAI WATCH 2: Psychic Specters játékban.

MIK AZ ÚJDONSÁGOK?

A legújabb YO-KAI WATCH játék telis-tele van új Yo-kai lényekkel, kalandokkal és minden eddiginél több mókával!

Több küldetés

Elvállalhatsz 100-nál is több küldetést, köztük 12 teljesen újat, amelyek kizárólag a Psychic Specters-ben szerepelnek. Mint például az, amelyikben megismerheted a titokzatos Darknyan eredetét, vagy az, ami Whisper múltját tárja fel előtted.

Darknyan titokzatos származása

Dame Dedtime múltjának leleplezése

Dolgozz együtt Directatorral, a dívával, és készítsétek el a kasszasiker Yo-kai filmet!

Whisper múltjának leleplezése

Szelidíts meg Wicked Yo-kai lényeket!

Több, mint 350 Yo-kai lénnyel barátkozhatsz össze a Psychic Specters-ben, ráadásul most először még Wicked Yo-kai lényekkel is! 15 Wicked Yo-kai szerepel a játékban, akik korábban csak mint ellenségek bukkantak fel, de most össze is lehet velük barátkozni.

Pattanj fel a Hexpress vonatra

A Psychic Specters játékban van néhány új, felfedezésre váró terület is, mint például a Sawayama kastély, ahol mindent megtudhatsz Whisper múltjáról, a varázslatos Gera Gera Resort, amiben egy Gera Gera Land nevű vidámpark is helyet kapott, a Kaibuki színház vagy a Wolfit Down, ahol Oni főzi ízletes csemegéit. Természetesen a Bony Spirits és a Fleshy Souls minden helyszínére is ellátogathatsz, sőt még az időben is visszautazhatsz!

Különleges dungeonök a Bony Spirit és Fleshy Souls játékok tulajdonosainak

Azok a játékosok, akik rendelkeznek mentéssel a korábbi verziók bármelyikéből, új dungeonökhöz férhetnek hozzá, ahol különleges főellenségekkel nézhetnek szembe, és egyedi Yo-kai lényekkel barátkozhatnak össze! Ha van egy másik verziód a YO-KAI WATCH 2 játékból, lehetőséged van egy különleges dungeon kipróbálására! Válaszd a “YO-KAI WATCH 2 Link” feliratot a játék címoldalán a kezdéshez.

Naponta csak egyszer élhetsz a lehetőséggel, de olyan Yo-kai lényekkel barátkozhatsz össze, akikkel egyébként nem is találkoznál a játékban!

ÁLLJATOK ÖSSZE BARÁTAIDDAL, ÉS GYŐZZETEK LE EGYÜTT FŐELLENSÉGEKET CO-OP MÓDBAN!

Próbáld ki az új Blasters módot, a Psychic Blasters-t, most vadonatúj főellenségekkel! Ebben a kihívásban négyen foghattok össze és mérkőzhettek meg a Boss Yo-kai lényekkel. A városban futkározva, felülnézetes csihipuhiban minden játékos külön-külön Yo-kai lényt irányít - ez egészen más, mint a szokásos ütközetek.

Álljatok ki hatalmas, gonosz főellenségekkel szemben - akik némelyike csak a YO-KAI WATCH 2: Psychic Specters játékban szerepel. Más boss-ok pedig csak akkor érhetőek el, ha a játékhoz olyan játékos csatlakozik, akinek megvan a YO-KAI WATCH 2: Bony Spirits vagy a YO-KAI WATCH 2: Fleshy Souls verziók valamelyike. Készülj fel, mert ezek nem lesznek könnyű menetek - minél több Oni gömböt gyűjtesz, annál több főellenséget leszel képes legyőzni.

Töltsétek le az ingyenes Oni Evolution frissítést a Psychic Specters, Bony Spirits vagy Fleshy Souls játékotokhoz, hogy új főellenségeket is legyőzhessetek együtt.

KÉPEK A JÁTÉKBÓL

HOL KAPHATÓ?

KonzolokSzervize.hu
KonzolVilág.hu
PlatinumShop.hu
VideoJátékBolt.hu
SmartShop.hu
KonzolGame.hu

Már a boltokban

© 2017 ConQuest entertainment, a.s. - Nintendo szoftverek és konzolok, IT termékek és játékok forgalmazója. © 2017 Nintendo.

Minden jog fenntartva.