Utazz vissza az időben és ismerd meg a Yo-kai Óra eredetét!

Vigyázat! A furcsán bájos bajkeverők, a Yo-kai lények visszatérnek egy egészen új kalandra!

Találd meg, szelídítsd meg és harcolj a több mint 350 új és visszatérő Yo-kai lénnyel. Pattanj vonatra, keress fel új városokat, és találkozz új Yo-kai lényekkel. Hovernyan, a hősies macska társaságában utazz vissza az időben, hogy megmentsd Springdale-t, és tanúja legyél a Yo-kai Óra keletkezésének! Szóval, készen állsz megismerni a rengeteg új helyszínt, embert és Yo-kai lényt, amik a legújabb kalandunk során felbukkannak?

Mik azok a Yo-kai lények?

Ha ez az első alkalom, hogy YO-KAI WATCH játékkal játszol, talán épp azt kérdezed magadtól „Na de mi a csuda az a Yo-kai?”

A Yo-kai lények mindennapi problémák fizikai megtestesülései, akik itt élnek körülöttünk – autók alatt, automaták körül, a folyóban – csak épp számunkra láthatatlanul. Azonban a Yo-kai Óra segítségével megtalálhatod ezeket a rejtőzködő lényeket, összebarátkozhatsz velük, és megidézheted őket, mikor segítségre van szükséged. Több mint 350 különböző Yo-kai lény létezik, akik mind csak arra várnak, hogy megtaláld őket a YO-KAI WATCH 2: Bony Spirits és a YO-KAI WATCH 2: Fleshy Souls játékokban!

Mik azok a Yo-kai lények?

Valami különös Springdale-ben

Egy gonosz erő viszályt szított két Yo-kai csoport, a Bony Spirits és a Fleshy Souls között, és ezzel káoszt szabadított a világra. Most Nate-nek és barátainak kell visszautazniuk az időben, hogy megtudják, ki áll az ördögi terv mögött – lehet, hogy ennek a két furcsa Yo-kai lénynek is köze van a dologhoz? Noha Springdale nagy bajban van, számíthatsz régi barátaidra – és néhány újra is -, akik segítségedre lesznek a gondok felszámolásában.

Valami különös Springdale-ben

Fedezd fel a világot

Ebben az új kalandban még inkább kitágul az első YO-KAI WATCH játék már eddig is hatalmas világa. Utazz egészen új helyszínekre – sőt akár a múltba is!

Nézz szét mindenütt, és semmiképp ne hagyd ki ezt a három fontos állomást az utazásaid során: Springdale, Harrisville és San Fransisco. Minden város számos szórakoztató tevékenység kipróbálására nyújt lehetőséget, a bogárvadászattól a horgászaton és a póznamászáson át a bicikliversenyig! Ha részt veszel ezekben a mellékküldetésekben, értékes tárgyakra és pénzre tehetsz szert a játékon belül.

Fedezd fel a világot

Találd meg, győzd le és barátkozz össze vele

Új típusú Yo-kai Óra lép a színre, a Model Zero. A jó szolgálatot tett, régi Yo-kai Óra feljavított verziója olyan új funkciókkal rendelkezik, mint például a szuper hatékony M Skill mozdulat vagy az ellenfél Yo-kai megbökése csata közben.

Igazi Yo-kai-szakértővé szeretnél válni? Csak tanuld meg ezt a néhány alaplépést, hogy gyakorlottan használhasd az új Yo-kai Watch Model Zero-dat. Használd a Yo-kai Radart, hogy felderítsd a közelben bujkáló, láthatatlan Yo-kai lényeket! Amint megtaláltál egyet, meg kell vele küzdened! Használd az órádban tárolt hat Yo-kai lény valamelyikét a harcban. Ha a csata során sikerül képességeiddel lenyűgöznöd ellenfeledet, vagy adsz neki a kedvenc eledeléből, azzal megszelídíted, és a Yo-kai barátsága jeléül neked adja a Yo-kai Érméjét. Az érmét ezután a Yo-kai Órádban tárolhatod, és harc közben segítségével megidézheted a Yo-kai lényt, akihez tartozik.

Találd meg, győzd le és barátkozz össze vele

Játsszatok együtt

A játék történetében most először mérkőzhetsz meg barátaiddal az interneten keresztül is! Emellett cserélgethettek Yo-kai érméket, sőt a Yo-kai Watch Blasters módban még egy csapatban is játszhattok egymást segítve. Játssz az egyik általad megszelídített Yo-kai bőrébe bújva, és működj együtt barátaiddal, hogy létrehozzátok a legjobb csapatot. Ne feledd, minél jobban teljesít a csapatod, annál nagyobb jutalmakat kaptok.

Játsszatok együtt

Képek

Képek
Képek
Képek
Képek
Nézd meg a bemutatófüzetet

Nézd meg a bemutatófüzetet

Töltsd le az ingyenes játékdemót

Töltsd le az ingyenes játékdemót

Tudj meg többet a Yo-Kai Watch játékról

Tudj meg többet a Yo-Kai Watch játékról