A TITOKZATOS VILÁG A YO-KAI WATCH!

Yo-Kai Watch

Ha ez az első alkalom, hogy YO-KAI WATCH játékkal játszol, talán épp azt kérdezed magadtól „Na de mi a csuda az a Yo-kai”?

A Yo-kai lények mindennapi problémák fizikai megtestesülései, akik itt élnek körülöttünk – autók alatt, automaták körül, a folyóban – csak épp számunkra láthatatlanul. Azonban a Yo-kai Óra segítségével megtalálhatod ezeket a rejtőzködő lényeket, összebarátkozhatsz velük, és megidézheted őket, mikor segítségre van szükséged.

YO-KAI WATCH 3

A pajkos lények, a Yo-kai szörnyecskék mindenütt ott vannak, így most Nate-re és Haley-re vár a feladat, hogy összebarátkozzanak velük, harcoljanak, és megoldják segítségükkel a problémákat.

Kövess két párhuzamos történetet, és rántsd le a leplet a titkokról, amik a rejtélyes jelenségek hátterében állnak, mindeközben pedig találkozz több mint 600 Yo-kai lénnyel, és csatázz az új 3x3 négyzethálós harcrendszerben, ahol stratégikusan oszthatsz ki és kerülhetsz el ütéseket.

Még több Yo-kai, még több rejtély! A ’Merikai Yo-kai lények is megérkeztek a YO-KAI WATCH 3-ba és ők aztán igazi rontó-bontó bajkeverők. Apropó bajkeverők, BBQ-ban a zombik kimásztak sírjaikból, és Nate-nek fel kell szabadítania a várost a Zombi Éjszaka alatt. Ha a zombik túlságosan megrémisztenek, mindig találhatsz kincset a random generált dungeonökben, vagy megismerheted a rejtélyes romok titkát szerte a kontinensen a Yo-kai Blasters T csapattal.

További információk
YO-KAI WATCH 3

Már kapható

YO-KAI WATCH BLASTERS

Yo-Kai Watch Blasters: Red Cat Corps, Yo-Kai Watch Blasters: White Dog Squad

Győzz le ellenséges Yo-kai lényeket és nagy főellenfeleket a képességeid és Soultimate mozdulataid használatával, akár 3 barátoddal együtt.* Mialatt küldetéseket végzel el, új Yo-kai lényekkel is összebarátkozhatsz, akik tovább fokozhatják csapatod menőségét.

Eddzetek Burly őrmesterrel, hogy ti legyetek a legerősebb Blasters csapat! Miközben küldetéseket teljesítesz, gyűjts Oni Orbokat és más tárgyakat, hogy továbbfejleszd, vagy készített felszerelésekkel felerősítsd csapatodat. Néhány küldetés, boss és Yo-kai exkluzív, és csak az egyik verzióban található meg. Cserélgess Yo-kai lényeket a verziók között, és gyűjtsd össze mindet! Minden barátságos Yo-kai lényt megszerezhetsz a YO-KAI WATCH 2 játék összes verziójából, minden boss-szal találkozhatsz, sőt még a teljesen új Usapyon, Blizzie és további Yo-kai lényekkel is. Kösd össze mentésedet a YO-KAI WATCH 2 valamelyik verziójával, hogy különleges Yo-kai lényeket szerezz. Ismerd meg a történet új oldalait, új Yo-kai lényeket, boss-okat és küldetéseket a megjelenés utáni szoftverfrissítésben.

További információ a Red Cat Corps-ról További információ a White Dog Squad-ról
YO-KAI WATCH BLASTERS

Már kapható

YO-KAI WATCH 2: PSYCHIC SPECTERS

A YO-KAI WATCH™ 2 Psychic Specters új játékkal bővül, egy teljesebb élményért! A bajkeverő, de szeretnivaló Yo-kai-ok visszatérnek egy hihetetlen időutazós kalandra új területekkel, javított Co-op móddal és új főellenségekkel!

További információk
YO-KAI WATCH 2: PSYCHIC SPECTERS

Már kapható

YO-KAI WATCH 2

Yo-Kai Watch 2: Bony Spirits, Yo-Kai Watch 2: Fleshy Souls

Találj meg, barátkozz össze és harcolj több mint 350 új és visszatérő Yo-kai lénnyel! Szállj vonatra és keress fel új városokat, bennük új Yo-kai lényekkel a hősies macska Hovernyan oldalán, utazz vissza az időben Springdale megmentéséhez és ismerd meg a Yo-kai Watch eredetét!

A mindennapi problémákat okozó Yo-kai lények mindenhol ott leselkednek! Fedezd fel a tágas San Fantastico tengerparti városát vagy az álmos Harrisville falut új Yo-kai lények után kutatva! Utazz vissza az időben 60 évet egy új hőssel – Hovernyan – és tégy róla, hogy a Yo-kai Watch Model Zero elkészüljön és megmaradjon a te idődben is! A sorozatban először harcolj barátaiddal* lokálisan vagy interneten keresztül és szerezz a kampányban használható jutalmakat. Még több jutalomért vezess keresztül egy Yo-kai lényt a teljesen új négyjátékos kooperatív akció módban, de akár Yo-kai Érméket is cserélgethetsz barátaiddal! Gyűjts, mérj be és csatlakoztass valódi Yo-kai Watch Yo-Motion érméket** a Hasbro által gyártott Yo-kai Watch Model Zero órával** és olvasd be az érmék hátulján lévő kódot játékbeli tartalmakért, mint például új Yo-kai lényekért, tárgyakért és más bónuszokért.

További információ a Bony Spirits-ról További információ a Fleshy Souls-ról
YO-KAI WATCH 2

Már kapható

YO-KAI WATCH

A több milliós eladással büszkélkedő japán szerepjáték jelenség a YO-KAI WATCH végre Európába is megérkezik, kizárólag Nintendo 3DS készülékekre!

Springdaleben rejtélyes erők álnak a mindennapos problémák mögött. Az állandó éhségtől a folytonos költekezésen át a gorombaságig, minden hasonló hétköznapi probléma mögött nagy valószínűséggel egy csintalan Yo-kai áll. A Yo-kai lények aranyos, vicces, bosszantó teremtmények, akiket bárhol megtalálhatsz saját titkos világukban éldegélve, és előszeretettel okoznak gondot az embereknek – sokszor rendkívül mókás módon. A város védelmében a játékosoknak annyi Yo-kai lénnyel kell összebarátkozniuk, amennyivel csak tudnak: egy kis szerencsével és némi taktikával könnyen összebarátkozhatnak velük, majd később akár a segítségüket kérhetik, de többségüknek meg van a saját baja is. Az olyan Yo-kai lények, mint például az elhagyatott macska Jibanyan, aki imád járművekre támadni, csupán egykori gazdáját szeretné lenyűgözni, vagy a jámbor Komasan, akinek segítségre van szüksége öccse megtalálásához. A hatalmas erővel bíró Yo-kai Watch – egy Yo-kai lények észlelésére alkalmas lencsével ellátott óra – új tulajdonosaként a játékosoknak meg kell oldaniuk a Yo-kaiok rejtélyét, megkeresni a problémák gyökerét és megvédeni Springdale városát.

További információk
YO-KAI WATCH

Már kapható