Watch_Dogs Special Edition

A speciális edíció tartalmaz még bónusz single player tartalmakat – Fejlesztések csomag

Chicago a leghatásosabb fegyvered. Állj bosszút a magad módján!


Leírás

Minden egy ujjbegynyi távolságra van. Egy ujjnyomással a displajen kapcsolatba léphetsz a barátokkal, megveheted a legújabb eszközöket és felszereléseket, továbbá megtudhatod mi történik a világban. Minden egyes kapcsolatfelvétellel digitális nyomot hagyunk magunk után, mely követi minden lépésünket, tudja mit szeretünk, mi után érdeklődünk, viszont tudja azt is, mit nem szeretünk. Ez nem csak az emberekre érvényes. Manapság a legtöbb nagyváros hálózatokkal van átszőve. A város infrastuktúrája egy komplex operációs rendszer által van megfigyelve és ellenőrizve. A Watch Dogs videojátékban ezt a renszert Központi Operációs Rendszernek nevezik, mely ismer minden egyes technológiát a városban és rendelkezik egy adatbázissal, mely a város összes lakosáról szolgáltat információkat.

A játékot Aiden Pearce bőrébe bújva játszod, aki egy nagyszerű hacker és bunyós, akinek bűnügyes múltja egy családi tragédiáig fajult. Azokra vadászik, akik bántották a családját. Eközben lehetőséged lesz megheckelni a renszert és megfigyelni a téged körülvevő dolgokat. Ennek köszönhetően kedved szerint manipulálhatod az egész várost.

Szerezd meg a hozzáférést a mindenhol jelenlevő biztonsági kamerákhoz, húzd le az informaciókat a keresett célszemélyről, irányítsd a közlekedési lámpákat és a város közlekedését. Ezen eszközök felhasználásával küzdj az ellenséggel.


Játék elemek

Hackeld meg a várost

  • A Watch_Dogs egy fiktív nagyvárosban játszódik, ahol a smartphonodnak köszönhetően irányíthatod a város infrastuktúráját. A közlekedési lámpák működésének manipulálásával az ellenséget elfoghatod egy közlekedési balesetben. Megtudod állítani a vonatot, melyet felhasználhatsz a rendőrök előli menekülés során. Veszély esetén megmenekülhetsz a felnyitható híd gyors felemelésével Minden, ami rá van kötve a Központi Operációs rendszerre a fegyvereddé válhat.

Utcai igazságosság

  • Hirtelen Chicago központjában találod magad. A város ezen részében az erőszakot még nagyobb erőszakkal kell viszonoznod. A főhős Aiden ebben zseni. Ellenségedet a teleszkopikus gumibotod segítségével vagy lövöldözéssel(mely a pontos fizikai szimulációnak köszönhetően versenyzik a legjobbakkal a lövöldözős kategóriában) tudod ártalmatlanítani. Összesen több mint 30 hagyományos fegyver áll a rendelkezésedre.

Teljes gázon

  • Az Ubisoft Reflections studio (a díjazott Driver széria kritikájának alkotói) segítségének köszönhetően a Watch_Dogs egy lenyűgöző autóparkot kínál. Próbáld ki a több mint 65 járművet (valós fizikai erőhatásokkal) és fedezd fel a chicagói nagyváros közlekedését.

Minden ellenőrzés alatt van

  • Distrupt, az új engine, mely a Watch Dogsot hajtja, haladó számításokat használ a grafika kiszámólására, hogy hihetetlen reális élményt biztosítson. A Disrupt a kezedbe adja a hatalmat a város és lakói történetének befolyásolására. A döntéseidnek akkora lesz a hatása, mint amikor kavicsot dobsz a vízbe és körök keletkeznek a vízfelszínen.

Dinamikus navigáció

  • A Watch_Dogsban a siker érdekében használd fel az operációs rendszer digitális virtuális terét és a valódi ucákat is. A célszemély utolérésében segít ha rövidítesz az épületeken keresztül vagy lesújthatsz rájuk a tetőjükön keresztül is.

Összefüggő multiplayer élmény

  • Fedezd fel a játékosok közti interakció, együttműködés és konfrontáció új szintjét az új játékrendszer segítségével, amely összeköti a single és a multiplayert. Felejtsd el a nem átlátható menüt, feljátszó képernyőt.

Maradj játékban a játszás új módjának köszönhetően

  • A szórakozás nem csak a Te konzolodon lehetséges. Próbáld ki az új reális időben játszást a mobil platformok segítségével, mely lehetőséget nyújt a barátokkal felvenni a kapcsolatot és versenyezni bárhol is tartózkodsz.