Super Mario 3D World

Utazz Márióval és Luigival a Sprixie Királyságba a SUPER MARIO 3D WORLD videojátékban. Bowser elrabolja Sprixie hercegnőt, akit Máriónak és bandájának kell megmenteni. A Sprixie Királyság tele van azonban csapdákkal és trükkös helyszínekkel, melyekkel Máriónak meg kell küzdeni. A megmentő hadjárat során kipróbálhatja az átlátszó csöveket, melyeken át lehet mászni, dobálhat labdákat és mászhat a falon mint egy macska. A lokális multiplayerrel 4 játékos számára és a Wii U GamePadon való irányítással a SUPER MARIO 3D WORLD egy nagyszerű videojáték, melyet csak a Wii U konzolon tudsz játszani.

Márió és képességei:

A játékban megtalálod a már ismert Tanooki Mario és Boomerang Mario powerupokat és más újakat is. Kapd fel a Super Bellt és változtasd Máriót mászó és karmoló macskává. Szintén kipróbálhatod a Cannon Boxot, mely lövedékeket lövöldöz vagy Double Cherryket, melyek segítenek a klón létrehozásába.

Karakter választása:

A kalandban Márión kívül Peach hercegnő és Toad is részt vesznek, melyek szintén különböző képességekkel vannak felruházva. Máriónak van a legtöbb képessége, Luigi viszont magasba tud ugrálni, Peach hercegnő képes a levegőben fennmaradni és Tod a leggyorsabb. Semmi más dolgod nincs, csak válaszd ki a karaktert az egyedülálló képességekkel és vágj bele a kalandba.

Multiplayer:

Próbáld ki a barátaiddal együtt a SUPER MARIO 3D WORLD lokális multiplayer módot – dolgozzatok össze vagy versenyezzetek ki ér el nagyobb pontszámot. Felhasználhatjátok az irányítók egész sorát.

Miiverse:

Fedezd fel a pecséteket a Sprixie Királyságban és írj üzenetet, melyet elküldhetsz a Miiversere. Szórakozzatok jól és gyűjtsd össze mindet.

 

  • Fedezd fel az új világot HD-ben az első 3D Márió kaland stílusú videojátékban.
  • Játsz Márió személyében, vagy más hozzád passzoló karakter bőrébe bújva.
  • Fedezd fel a power-upokat, próbáld ki milyen új képességeket kínálnak.
  • Gyűjtsd össze az összes pecsétet és küldj üzeneteket a Miiversere.