Sonic Lost World

Dr. Eggman már megint rosszban sántikál! A gonosz professzor ezúttal saját magán is túltett, hiszen a Halálos Hatos szörnyosztag erejét hívta segítségül. A szörnyikék azonban fellázadnak a mesterük ellen, így Sonicnak és Eggmannek össze kell dolgozni, hogy legyőzzék az új fenyegetést.

Széleskörű mozgáskultúrával és képességekkel megáldott sünink egy új Wii U akció-platformer játékban mutatja meg, hogy mit is tud. Fuss, ugorj és versenyezz az állandóan váltakozó terepeken, miközben Sonic parkour mozdulatokkal és Colour színvarázzsal ejt téged rabul!

Irányítsd a Wii U exkluzív színvarázslataidat a Wii U GamePad segítségével, amelyet dönthetsz, célzáshoz használhatsz és érintőképernyőként aktivizálhatsz. A GamePad segítségével tévére sincs szükséged a játékhoz, a kétjátékos móddal pedig egy cimborát is bevonhatsz a játékba! A Miiverse-be küldött tárgyaidat megoszthatod és fel is turbózhatod a közösség erejével!

A barátaiddal kompetitív multiplayer módokban is versenghetsz; a végső szuperszónikus leszámolásban pedig jobb, ha résen vagy, különben a sebesség téged is elsodor! A Wii U GamePadnak köszönhetően nincs szükség split-screen (megosztott képernyős) módra. Az egyik játékos a TV-t, a másik pedig a GamePad képernyőjét használhatja. A kooperatív módban a második játékos rádiós irányítású kütyükkel segítheti az első játékost, így törve utat az ellenfelek és akadályok között!

A boltokban limitált mennyiségben kapható Deadly Six Edition egy exkluzív pályát tartalmaz, melyben Sonic a rémálmaiba csöppen. Csapd le a Halálos Hatos szörnyalakulatát, akik Nightmaren szörnyeken lovagolnak – így hozzájuthatsz egy spéci, exkluzív színvarázshoz, melyet máskülönben a Miiverse-ből tudnál csak előcsalogatni.