Sonic All Stars Racing Transformed

Írd át a versenyzés szabályait a Sonic & All-Stars Racing Transformed segítségével, és versenyezz Sonic és barátai társaságában földön, vízen és levegőben spéci járgányoddal, mely a terepnek megfelelően változik autóból hajóvá vagy repülőgéppé!

A Sonic & SEGA All-Stars Racing sikerét követően kedvenc Sega karaktereink új, egyedi járműveket kaptak, melyek különböző formákba átváltozva képesek bármilyen terepet meghódítani. A Sonic & All-Stars Racing Transformed rajtvonalán olyan klasszikus SEGA kedvenceket találunk, mint Sonic, Dr Eggman és AiAi, akik most olyan új versenytársakkal együtt tépik fel a pályákat, mint a Golden Axe-ből ismerős Gilius Thunderhead, vagy Vyse a Skies of Arcadiából.

  • Vadonatúj változó terepek és pályák: A SEGA történelme bővelkedik emlékezetes helyszínekben, melyek most versenypályaként térnek vissza, köztük a Dragon Canyon a Panzer Dragoonból és a Temple Trouble a Super Monkey Ballból.
  • Átalakuló járművek: Minden jármű tükrözi sofőrje személyiségét, és autóból hajóvá vagy repülővé változva földön, vízen és levegőben egyaránt képes helytállni.
  • All-Star képességek: Visszatérnek az előző rész népszerű különleges mozdulatai, melyek most annál erősebbé válnak, minél hajmeresztőbb manővereket mutatsz be!
  • Technikásabb fegyverhasználat: Az új fegyverhasználati rendszerben kellő gyakorlással minden támadás kivédhető vagy kikerülhető, így a versenyzés új mélységét ismerhetik meg a játékosok.
  • Bővített többjátékos mód: Az interneten akár egyszerre nyolcan versenyezhettek.
  • Többjátékos versenytípusok: Grand Prix és Battle Arena.