Smurfs 2 – Šmoulové

Élj át egy újabb filmes kalandot a Hupikék törpikékkel!
Hókuszpók, a gonosz varázsló, megint a gumibogyószörp titkára pályázik. Ezért létrehozza a Komiszkáknak nevezett lényecskéket, melyek nagyon hasonlítanak a Törpökre. Ám a titkot, melyre Hókuszpók annyira kíváncsi, csak egy valódi Törp árulhatja el. Létezik azonban egy varázslat, amely a Komiszkákat Törpökké változtatja. Hókuszpók úgy dönt, elrabolja az egyetlen személyt, aki ismeri ezt a varázsigét: Törpillát….

Játékelemek

  • Fedezd fel a hat fantörpikus pályát: Aprajafalva,  New York City, Rémítő Erdő, Hegyek, Trópusok és Párizs, győzd le Hókuszpókot, a Komiszkákat és a többi gonoszt
  • Kilenc törp kel veled együtt útra, hogy együtt megmentsétek Törpillát, köztük Törpapa, Törperős és Vitéz. Hogy végül legyőzd Hókuszpókot, tökéletesen kell ismerned a törpök minden trükkjét.
  • Minden Törp más képességgel rendelkezik: Törpapa fegyvere a dermesztő bájital, Tréfi kedvence a robbanó ajándék, Törpojáca pedig a tökéletes pózok mestere.
  • Gyűjtsd össze a több mint 20 Törpöt a saját faludba! Játssz együtt egyszerre akár 3 barátoddal is a multiplayer segítségével! (kizárólag a WiiU-n csatlakozhatsz egy ötödik játékos is, a kontroller érintőképernyőjét használva)