SiNG Party

Induljon a buli a SiNG Party-val, amely új és interaktív formában indítja el az éjszakát, hogy te és barátaid énekelve és táncolva szórakozhassatok hajnalig. Több tucat híres dal közül választhatsz, kezdőként és gyakorlott szórakoztatóként is beszállva a mókába. Amíg egy játékos énekesként lép fel a virtuális színpadra, a többiek táncolhatnak, énekelhetnek, és tapsolhatnak a TV képernyőjén megjelenő ikonok segítségével. Így a teljes társaság együtt mozoghat, a buli pedig nem áll meg, amíg csak szusszal bírjátok!

  • A "Party" módban a fő énekes a Wii U GamePad irányítón figyeli a szöveget és a segítő jelöléseket, így a TV-től elszabadulva könnyedén tud a közönségre is koncentrálni.
  • A résztvevők számát legfeljebb csak a Wii Remote perifériák limitálják. Az éneklés, táncolás és a fő énekessel történő interakció a Wii Remote segítségével végrehajtható extra lehetőségek nélkül is adott.
  • A "Sing" módban két énekes, valós időben mérheti össze énektudását és átlalános előadói tehetségét, a TV képernyője előtt.
  • A GamePad akár audio keverőként is működhet, sőt, lejátszási listát is generálhatsz vele!
  • A dalok spektruma a hatvanas évek slágereitől kezdve napjaink legnagyobb popszenzációival bezárólag mutatja meg, hogy milyen is egy igazán változatos és szórakoztató dallista.