Rabbids Land

A Rabbid nyuszik visszatértek – és ezúttal egy vidámparkot rohamoztak meg! Készülj fel, hisz a nyulak nem éppen úgy használják a vidámpark látványosságait, ahogyan azt normális esetben szokás. A Wii U exkluzív kalandban minden a feje tetejére áll!

Ebben a szokatlan partijátékban eddig nem látott módon eredhetünk a dilis Rabbidek nyomába. Legfeljebb 4 játékos csatlakozhat a mókába, hogy trófeákat nyerhessenek a cimborákkal szemben. 20 különböző látványosság, kooperatív játékmód és versus „szemtől-szembe” lehetőségek garantálják a mókát!

A trófeákat különböző kvízjátékokon is elnyerhetitek, de a szemfülesek a cimborákkal is kitolhatnak, így megszerezve az ő becses kincseiket. De vigyázz – ők sem lesznek restek rástartolni a te gyűjteményedre!

Mint az sejthető, a Rabbids Land készítői a maximumot csavarják ki a Wii U GamePad irányítóból. Kormányozhatsz a mozgásérzékelővel, rajzolhatsz az érintőképernyővel, táncolhatsz az irányítóval, és a mikrofon sem marad kihasználatlanul! A Rabbids Land az aszimmetrikus játékmenetet sem hagyja ki – egy ember a GamePad-ot irányítja, a többiek a Wii Remote-al csatlakoznak be. És ha a TV foglalt? Játszd a játékot teljes mértékben a GamePad kijelzőjén.

  • Nyulak, nyulak, nyulak és sok-sok őrült móka – a teljes családnak és a barátaidnak!
  • Új Rabbids-élmény, egy táblás játék szabályai szerint. Látogasd meg a vidámparkot!
  • Négy játékos csatlakozhat; egy a GamePad-al irányít, a többiek a Wii Remote-al kapcsolódhatnak a mókába!
  • Hívd ki a cimbiket egy trófea-versenyre, és nézd meg, hogy ki gyűjti be a legtöbb elismerést!