Game & Wario

Wario és Diamond City bandája visszatérnek egy új gyűjteményben, amely 16 minijátékon keresztül mutatja be a Wii U konzol sokszínűségét és egyedi képességeit. A Wii U GamePad segítségével akár öt játékos is megmérettetheti magát olyan játékokban, amelyek mind a WarioWare sorozat különc stílusában fogantak.

Az egyjátékos módban 12 minijáték sorakozik, hogy bemutassák: mit is tud valójában a GamePad. Az irányítót különböző módokon és kihívások során használhatod: kapcsold be a kamerát, feszítsd ki az íjat, amely a TV képernyőre lövi a nyilait, vagy csúsztass le egy síelőt a diszkóba, hogy beindulhasson a vicces mulatság!

Próbálj szerencsét a CHICK-N-WIN berendezéssel, amely idétlen csirke alakjával nem csak állandó röhögésre készteti majd a játékosokat, de meglepetésekkel teli kapszulákat is dob majd, amiből 200 különleges és csodás játékszert lehet összegyűjteni. Mindegyik egy apró példát mutat arra, hogy mit is lehet a GamePad lehetőségeiből kihozni.

A Game & Wario nem csak a szólistáknak kedvez: a Wii U GamePad segítségével négy multiplayer játékban is megmérettetheted magad a család vagy a barátok előtt.

A változatos játékkínálat mindegyik tagja egyedi és meglepő módon használja a GamePad irányítót. Próbáld ki te is, milyen mókákkal vár téged a Game & Wario.

  • 16 vad és zizzent játék, amelyet Wario és barátai találtak ki!
  • Játssz szóló módban, vagy akár négy másik játékossal! Még csak plusz irányítókra sem lesz szükséged!
  • Cserélgess Tokeneket az egyedi jutalmakért, amelyet a CHICK-N-WIN gépezet segítségével zsebelhetsz be!