Virtua Tennis 4

A legnépszerűbb teniszsorozat visszatért, forradalmi újdonságokkal és válogatott játékosokkal!

Mozgásérzékelés – A Wii Motion Plus új mozgásérzékelős technológiája hajszálpontosan kivitelezett ütéseket tesz lehetővé. Visszatérnek a legnagyobb sztárok, akikhez a legizgalmasabb feltörekvő játékosok csatlakoznak. A 19 fős válogatott felhozatalban olyan neveket találunk, mint Nadal, Federer, Murray, Sharapova, Wozniacki, és Williams.

Új Online Center – A világ elsőszámú online teniszélményét intelligens ellenfélkereső és versenyszerkesztő rendszer teszi igazán lebilincselővé.

Új karrier mód – A vadonatúj nemzetközi bajnokságban a pályán és azon kívül is a legjobb formádat kell hoznod, hogy igazi teniszsztár lehess.

Meccs lendület – Ennek az új lehetőségnek köszönhetően még drámaibb meccseket játszhatsz. Minél nagyobb a lendületed egy meccs során, annál inkább erősödnek játékosod tulajdonságai s önbizalma.

Party játékok – Lépj le a pályáról és vegyetek részt nyolc szórakoztató partijátékban, igazi Virtua Tennis stílusban, egyszerre akár négyen!

  • Vár a sztárvilág – A vadonatúj World Tour mód szerepjáték elemekkel mélyíti a klasszikus karrier módot. Minden döntésed befolyásolja teniszeződ karrierjét, így minden alkalommal más pályafutásnak lehetsz részese!
  • Valódi online közösség – Az új online központ a népszerű Virtua Fighter 5 technológiára épül, melynek köszönhetően a párosítások még izgalmasabb meccseket szülnek, az online bajnokságok végén pedig a valódi Virtua Tennis bajnok áll a dobogó legfelső fokára!
  • Éld át a drámát – Növeld teniszeződ meccs lendületét és magabiztosságát, majd teljesíts 110%-ot és kápráztasd el a közönséget emberfeletti ütésekkel!