Tekken 3D Prime Edition

A Tekken sorozat történetében először a Tekken 3D Prime Edition hozza el a King of Iron Fist Tournament csatáit három dimenzióban. Emellett a 3DS egyéb egyedi képességei is segítenek abban, hogy egy még realisztikusabb és még dinamikusabb Tekken játékot kapjunk. A játékosok több, mint 40 karakter közül választhatnak és olyan helyszíneken küzdhetnek, ameyeket speciálisan a 3D funkció miatt terveztek újra. A Tekken 3D Prime Edition teljes mértékben kihasználja a Nintendo 3DS Wi-Fi funkcionalitását, és gyors tempójú, dinamikus csatákat szállít, impresszív grafikával, gyors képfrissítéssel.

A játék kártyáján debütál pompázatos 3D formátumban a Tekken Blood Vengeance CG mozifilm is, amelyet a Digital Frontier készített. (A nevükhöz fűződik még a Resident Evil: degeneration, a Death Note és az Appleseed is.) A filmet Youichi Mouri rendezte, aki a Tekken 5 és Tekken 6 nyitómozijaiért felelt.

  • Merülj el a Tekken univerzumban – 40 karakter, új csataterek és pályák speciálisan a Nintendo 3DS képességeihez igazítva!
  • Hihetetlen bónusz: a teljes Tekken Blood Vengeance 3D mozifilm. Első alkalom, hogy egy Nintendo 3DS játékkártyán egy teljes CG animációs mozifilm is helyet kapjon.
  • Ess neki a Special Survive módnak, ahol egyhuzamban kell leküzdened ellenfeleket, speciális főnököket – jutalmadként pedig bővítheted speciális Tekken kártyagyűjteményed, amit StreetPass-on keresztül cserélgethetsz!
  • Kapd el ellenfeleidet a Versus módban – hívd ki barátaidat egymás elleni küzdelemre a helyi Local Play módban, vagy csatázz bárkivel az interneten keresztül, hogy a rangsor tetejére kerülhess!