SWITCH The Silver Case 2425 (Deluxe Edition)

SUDA51 elméjéből származó nem egy, hanem két izgalmas bűnügyi történet, mindkettő tele rejtélyekkel és titkokkal!

A Silver Case-ben egy rejtélyes sorozatgyilkosság pusztítja a várost és a 24. Őrség Kegyetlen Bűntények után kutató egység nyomozói mind egy embert keresnek: Kamui Uehara-t. Ez a legendás sorozatgyilkos a kormány számos hivatalnokát intézte el 20 évvel korábban, a már “Ezüst ügy” néven elhíresült ügyben. Viszont nem tudja senki, hogy ki – vagy mi – Kamui valójában. Tényleg visszatért volna? Ki ez a hírhedt sorozatgyilkos?​

A 25th Ward: The Silver Case öt évvel az 1999-es “The Silver Case” eseményei után játszódik, a Kanto kikötőjében létrehozott 25. Őrséggel. A “Bayside Tower Land” lakáskomplexum egyik szobájában egy különös körülmények között meggyilkolt nőre leltek. Ez útjára indít egy láthatólag véletlenszerű eseménysorozatot, ami több egyént is érint, beleértve Morishima Tokio nyomozót. Minden nézőpontot megvizsgálva egy hihetetlenül sokkoló minta rajzolódik ki…

  • Szürreális Megváltás: Ismerj meg két izgalmas bűnügyi  rejtélyt SUDA51 elméjéből. Fedezd fel a sötét fordulatokkal teli disztópikus világot, hogy kiderítsd a dermesztő igazságot.
  • Egy Érzéki Remekmű: Merülj el Kanto világában a stílusos és sokkoló látványvilággal és a híres zeneszerző, Masafami Takada (Killer7, Danganronpa, No More Heroes) zenéivel.
  • Dupla bűntény, Dupla Idő: Élvezd a Silver Case és a 25th Ward játékokat most először együtt a Nintendo Switch konzolon és derítsd ki a rejtélyeket akár menet közben!

A Silver Case 2425 Deluxe Edition tartalma:

  • A Silver Case 2425 játék Nintendo Switch konzolra
  • Hivatalos Zenegyűjtemény
  • A Silver Case 2425 artwork gyűjteményét tartalmazó puhakötésű könyv
  • Gyűjtői doboz

A Silver Case 2425 (Deluxe Edition) július 9-én jelenik meg Nintendo Switch konzolra.