SWITCH Prinny Presents NIS Classics Vol1 (Del.Ed.)

Ez az első része a Stratégiai RPG szerelmeseinek alapvető gyűjteményének, melyben 2 játék található 1-ben! Több, mint 60 órányi tartalom a két játék együtt és egy exkluzív fizikai Deluxe kiadás is elérhető lesz, melyben zenei gyűjtemény CD és art book (mindkét játékból tartalmaz képeket és zenéket) is található, hogy a visszatérő játékosok újra élhessék régi kedvenceiket, míg az új rajongók felfedezhessék mit hagytak ki!

Két remek Stratégiai RPG

Soul Nomad and the World Eaters

  • Gig és a banda visszatértek, hogy pusztítást okozzanak! Használj testre szabható “Szobákat”, hogy összerakj és kísérletezz különböző csapatösszeállításokkal a több, mint 25 különféle egység típust használva, mint a Lovag, Íjász, Nerneid és Griphos Lovag. Hozz meg fontos döntéseket, hogy megváltoztasd a történet kimenetelét, derítsd fel a harcok előtt a körülményeket vagy akár rabolj el és harcolj a városlakókkal!

Phantom Brave: The Hermuda Triangle Remastered

  • Kövesd Marona és Ash megható történetét, ahogy Ivoire sziget körüli munkákat teljesítenek. Használd a “Meghatározás” funkciót, hogy a fantom egységeket fizikai tárgyakhoz kösd az izometrikus rács nélküli térképen, majd csatába hívhasd őket és változtathass az értékeiken. Több, mint 50 Fantom típust nyithatsz meg, mint például Boszorkákat, Bagoly lovagokat és Prinnyket(!), minden korábbi megjelenések tartalmaival együtt, ez a Phantom Brave legteljesebb verziója!

A Prinny Presents NIS Classics Volume 1 Deluxe Edition tartalma:

  • A Prinny Presents NIS Classics Volume 1 játék Nintendo Switch konzolra
  • NIS Classics Vol. 1. Hivatalos Zene gyűjtemény
  • NIS Classics Vol. 1. Képgyűjteményt puhakötésű könyv
  • Gyűjtői doboz

​​A Prinny Presents NIS Classics Volume 1 (Deluxe Edition) 2021. augusztus 31-én érkezik Nintendo Switch konzolra.