SWITCH Pokémon Mystery Dungeon: Rescue Team DX

Mit tennél, ha egy reggel felébrednél… és Pokémon lennél?!

Készülj egy gyönyörű, újraképzelt világ felfedezésére a Pokémon Mystery Dungeon: Rescue Team DX játékban – az eredeti Nintendo DS és Game Boy Advance kiadás újradolgozott verziójában. Szedd össze mentőcsapatodat olyan pokémonokból, mint Pikachu, Eevee és Charmander, és teljesíts küldetéseket, ments meg Pokémonokat a mindig változó, rejtélyes dungeonökben! 

Győzz le minden akadályt a Mystery Dungeonökben!

Ébredj fel egy pokémonokkal teli világban, ahol te magad is egy vagy közülük a Pokémon Mystery Dungeon: Rescue Team DX játékban! Oldd meg saját különös problémádat, miközben pokémonokkal barátkozol össze, és dungeonökben barangolsz, melyek minden alkalommal más arcukat mutatják. Ellenséges pokémonokkal is meg kell küzdened, és küldetéseid során csodás kincsek is várnak rád. 

Élj át újra egy klasszikus kalandot!

A Pokémon Mystery Dungeon: Rred Rescue Team Game Boy Advance és a Pokémon Mystery Dungeon: Blue Rescue Team Nintendo DS kiadásának újragondolt verziója gyönyörű látvánnyal jelenik meg Nintendo Switch konzolon. Derítsd ki, mi vár rád ezekben a veszélyes dungeonökben! 

Próbáld ki az ingyenes demót!

A Pokémon Mystery Dungeon: Rescue Team DX ingyenes demója már elérhető. Próbáld ki az első néhány szintet, és vidd át a mentési adatidat a teljes játékba! Letöltheted a Nintendo eShopból Nintendo Switch konzolodra, vagy a nintendo.co.uk hivatalos oldalról – csak jelentkezz be, és kattints a „Download demo“ gombra a kezdéshez!

További információk

  • Válaszolj meg kérdéseket magaddal kapcsolatban, hogy eldőljön, milyen pokémonná változol
  • Éld a pokémonok életét, beszélgess és barátkozz össze velük, és harcoljatok együtt más pokémonok ellen
  • Alkosd meg saját pokémoncsapatodat, hogy együtt küzdve megmentsétek a világot a természeti csapásoktól
  • Fedezd fel a Mystery Dungeonöket, amik minden alkalommal, mikor belépsz, máshogy néznek ki
  • Indulj kalandokra mentőcsapatoddal, és találkozz sokféle Pokémonnal