SWITCH Nintendo Switch Sports

Lendíts, rúgj és szúrj a győzelemért a Nintendo Switch Sports sportjáték-gyűjteménnyel, amely azonnal az akció sűrűjébe repít!

Versenyezz hat sportágban – köztük röplabdában, labdarúgásban és bowlingban – olyan valós mozdulatokkal, amelyek a játékban végzett tevékenységeidet modellezik.

Tenisz: adogass a Joy-Con kontroller megfelelő időben történő óvatos lendítésével.

Bowling: gurítsd egyenesen előre a golyót, vagy csavard meg egy kicsit.

Chambara: Támadj és védekezz, hogy ellenfeledet letaszítsd a platformról.

Futball: Rúgj egy hatalmas labdát a lendületes meccsek során. Használd az élvezetes mérkőzéseken a Joy-Con kontrollereket a lövésekhez és a csukafejesek végrehajtásához. Ha a Nintendo Switch Sports fizikai verziójához mellékelt (külön is kapható) lábpánt tartozékhoz csatlakoztatsz egy Joy-Con kontrollert, intuitív rúgó mozdulatokkal játszhatod a Shoot-out módot.

Tollaslabda: Irányítsd az ütéseidet jobbra és balra, miközben a levegőben tartod a tollaslabdát. Lengesd a kontrollert balra és jobbra, miközben a tollaslabdát a levegőben tartod. Üss erőteljesen, hogy megszerezd az előnyt!

Röplabda: Használd a Joy-Con kontrollert a labda szerválásához, fogadásához, feladásához és lecsapásához.

Játssz együtt személyesen* vagy online** a családdal és a barátokkal, vagy hívj ki más játékosokat a világ bármely tájáról! Amellett, hogy az online játék során összegyűjtött tárgyakkal testre szabhatod avatárodat, sokféle egyéb szórakozási lehetőséged is van, például kipróbálhatod képességeidet a Pro League-ben, ahol a különböző sportágakban elért győzelmekkel próbálhatod növelni a rangodat.

A Nintendo Switch Sports április 29-én jelenik meg Nintendo Switch konzolokra.

Fontos tudnivalók:

  • Kérjük, csatlakoztasd a Joy-Con pántot a Joy-Con kontrollerhez, és húzd szorosra a pántot a csuklódon, hogy játék közben ne veszítsd el a fogást.
  • Ügyelj rá, hogy játék közben elegendő helyet biztosíts magad körül.
  • Kérjük, játék közben ne állj túl közel a TV-hez.

*A többszemélyes játék személyenként egy-egy kompatibilis kontrollert igényel. További (külön kapható) kontrollerek lehetnek szükségesek.

**Az online játékhoz internetkapcsolat szükséges. Az online szolgáltatások használatához létre kell hoznod egy Nintendo Fiókot, és elfogadnod a kapcsolódó felhasználói szerződést. A Nintendo Fiók Adatvédelmi Irányelvek érvényesek. Egyes online szolgáltatások nem érhetőek el minden országban. Az online játékhoz fizetős online tagság szükséges. Tudj meg többet a megvásárolható, előfizetéses tagságról.