SWITCH FIFA 19

Bemutatkozik a tekintélyes UEFA Bajnokok Ligája, valamint autentikus mérkőzéshangulat, játékmenet-újítások – mint például a még jellegzetesebb játékbeli személyiségvonások – és feltűnően új látvány nyújtanak páratlan és egészen újszerű élményeket a játékban. A FIFA 19-ben bajnokok születnek.
Játszd a klubfutball csúcsának számító bajnokságokat egy sor változatos játékmódban a FIFA 19-ben hivatalos prezentációval, a bajnokságélmények széles skáláján, köztük az UEFA Bajnokok Ligájában, az Európa-ligában és a Szuperkupán, egy vadonatúj kommentátorcsapattal, Derek Rae és Lee Dixon személyében.
Az UEFA Bajnokok Ligája, Európa-liga és Szuperkupa is életre kelnek az EA SPORTS FIFA 19 élményeken keresztül. A FIFA 19 Ultimate Team™ élő tartalomfrissítéseitől kezdve az autentikus Career mód integráción át a vadonatúj UEFA Bajnokok Ligája módig átélheted a legnagyszerűbb klubfoci erőpróbát, akárhol is játszod a FIFA 19-et.
Bajnokok Ligája mód: Éld át a hivatalos UEFA Bajnokok Ligája mérkőzések drámáját a csoportmérkőzésektől az előkelő döntőig. Vagy játszd a bajnokságot saját verziódban, a játékban található bármelyik európai klub színeiben.
Új kommentátor-csapat: A vadonatúj kommentátorpáros, Derek Rae és Lee Dixon jellegzetes tudósítási stílusukat hozzák el az UEFA Bajnokok Ligája, Európa-liga és Szuperkupa mérkőzésekre a játékban.
Hivatalos UEFA-elemek: Merülj el Európa legelőkelőbb klubversenyeiben a hivatalos közvetítés-elemekkel, jelvényekkel, labdákkal és az ikonikus trófeákkal az UEFA Bajnokok Ligájából, az Európa-ligából és a Szuperkupából.
Igazi meccsélmény: Éld át a valaha volt legautentikusabb fociélményt a Nintendo Switch konzolon. Jellegzetes csapat- és játékosszemélyiségekkel, hivatalos közvetítéssel és a világ legelőkelőbb fociligáinak szereplésével, és vadonatúj góllövési mechanikával, hogy tökéletesen fejezhesd be akcióidat.
Csapat- és játékosszemélyiségek: A FIFA 19-ben a Nintendo Switch konzolon az autentikus játékstílusok egész sorát vezették be. Biztosan azonnal észreveszed majd te is, hogy a klubok játékbeli viselkedése a világ legjobbjainak taktikáira hasonlít, mint például az európai elit tiki-taka passzolgatós stílusa, vagy az angol első osztály nyomulós taktikája. Ráadásul az egyéni játékstílusokat is valós mozdulatokról mintázták, így még élethűbben átélheted majd a világ legjobbjainak viselkedését.
Továbbfejlesztett góllövések: A lövések megnövelt változatossága gondoskodik arról, hogy még nagyobb kontrollt gyakorolhass akcióid befejezése felett. A fejlesztésnek hála a beadásokat hatékonyabban lőheted rá, a veszélyes ejtett labdákkal támadhatsz, és sebészi pontosságúak lehetnek a befejezéseid, tehát rengeteg lehetőséged lesz a gólhelyzetek kihasználására. Ráadásul az időzített befejezési mechanizmus még több kontrollhoz juttat a góllövésben. A játékos egyszer kattint a rúgás megkezdéséhez, még egyszer az érintkezés pillanatában, így a tökéletesen időzített lövések nagyobb eséllyel találnak célt, míg a késlekedések valószínűbben vezetnek pontatlansághoz.
Autentikus közvetítések: A hivatalos közvetítések jól ismert elemei gondoskodnak arról, hogy a játékosok teljesen úgy érezhessék magukat, mintha igazi Bajnokok Ligája, Premier League, Bundesliga vagy La Liga meccseket néznének.
A te FIFA-d, a te utad: Élvezd a FIFA-t bárhol, bármikor és ahogy csak jól esik. Csatlakoztasd a tévédhez és játssz egyszemélyes vagy többjátékos módban, vagy élvezd ugyanezeket akár menet közben is.
Megosztott Joy-Con támogatás: A kifejezetten a Nintendo Switch konzolra kifejlesztett megosztott Joy-Con irányítás lehetővé teszi, hogy bárhol és bármikor megmérkőzhess egy barátoddal. További felszerelésre nincs is szükségetek, csak vegyétek le a Joy-Con kontrollereket, és élvezzétek a többszemélyes játékmódot otthon vagy útközben.
Megjegyzés: Az EA SPORTS™ FIFA 19 a Nintendo Switch Pro Controllert és a Joy-Con gripet is támogatja.
Online baráti mérkőzések: Élvezd az új játéklehetőségeket a Nintendo Switch konzolon, mint például az Online Frendlies meccseket. Hívj meg bárkit a barátlistádról, és kövesd nyomon versengéseteket egy ötmeccses szezon során, akár a FIFA-ban akár a FIFA Ultimate Teamben.
FIFA 19 Ultimate Team: Állítsd össze álomcsapatodat a sokezer elérhető játékosból, és versenyezz a FIFA legnépszerűbb játékmódjaiban. A FIFA 19 Ultimate Teamben az UEFA Bajnokok Ligája és az Európa-liga elemeivel a világ legelőkelőbb klubversenyei kelnek életre.