SWITCH FIFA 18

FIFA 18 – Nintendo Switch konzolra tervezve
Az EA SPORTS™ FIFA 18 a Nintendo Switch konzolon a leglenyűgözőbb közösségi és autentikus futballjáték, ami valaha készült Nintendo-játékosok számára. Most te is űzheted a világ kedvenc játékát bárhol és bármikor, ahogy neked tetszik, a lehetőséggekkel gazdagon telezsúfolt EA SPORTS™ FIFA 18 játékkal a Nintendo Switch konzolodon.
A te FIFA-d, a te utad
Élvezd a FIFA-t, ahogy akarod, otthon vagy útközben. Csatlakoztasd a televízióhoz, és játssz egyedül vagy többszemélyes módban, offline vagy online*, vagy tedd ugyanezt menet közben. Fedezd fel a vadonatúj lehetőségeket a valaha volt legtársasabb FIFA-élményben.
Kedvenc FIFA játékmódjaid a Nintendo Switch konzolon
A FIFA Ultimate Team™, Karrier mód, Helyi idények, Online idények, Kick Off, és más játékmódokkal az EA SPORTS™ FIFA 18 Nintendo Switch konzolon a legteljesebb hordozható FIFA-élmény.
Tudj meg többet a FIFA Ultimate Team™-ről
Tudj meg többet a játékmódokról
Teljes elmerülést garantáló prezentáció és játékmenet
A továbbfejlesztett megjelenítési technológiának hála az EA SPORTS™ FIFA 18 Nintendo Switch konzolon páratlan élményt nyújt. Élvezd a full 1080p HD élményt a tévén, és 720p minőséget hordozható módban, amik bárhol autentikus fociatmoszférát képesek teremteni.
Tapasztald meg a vadonatúj pályakörnyezeteket, egyedi, fizikaalapú karaktermozgást, és új játékmechanikákat.
Készülj a teljes elmerülésre
Megosztott Joy-Con támogatás
Egy új FIFA vezérlési lehetőség, a kifejezetten a Nintendo Switch konzolra kifejlesztett megosztott Joy-Con irányítás lehetővé teszi, hogy bárhol és bármikor megmérkőzhess egy barátoddal. Nincs szükség további hardverekre vagy kiegészítőkre, csupán a Joy-Con kontrollereken megosztozva élvezhettek többszemélyes meccseket akár otthon, akár menet közben.