Story of Seasons: Trio of Towns

Mit fogsz ma csinálni? Gondozz egy bővíthető farmot három izgalmas és egyedi városka szomszédságában és válaszd meg hogyan éled az életed.
Az eredeti nagysikerű farmer/életszimulátor visszatér a 20. évfordulójára egy vadonat új kalanddal!
Irányíts egy fiatal városlakót, aki mindig arról álmodott, hogy egy farmon dolgozzon. Az álmod pedig egy hatalmas telekre vezet, tele veteménnyel, állatokkal, dekorációval és még sok egyébbel.
 
Az új farmod pont a kereszteződésében van három különböző városnak. Westown a teheneivel és koráljaival mindenre fel van készülve, amire egy telepesnek szüksége lehet. Jobbra található Lulukoko város, egy meleg, kedves paradicsom, ami jobb, mint bármilyen trópusi sziget. És az utolsó város Tsuyukusa, ami leginkább hasonlít egy távol-keleti falura. Barátkozz meg a városlakókkal és segíts nekik szebbé tenni a városukat. Dolgozz össze hozzád hasonló farmerekkel akár lokális multiban vagy online. Csetelj velük és kereskedjetek tárgyakat egymással.
 
Termessz növényeket, nevelj fel állatokat, tanulj szakácskodást vagy bővítgesd a ruhatárad, miközben akár egy helyi lakossal is összejöhetsz. Csak rajtad áll, hogy alakul a történeted a STORY OF SEASONS: Trio of Towns játékban, Nintendo 3DS készülékeken.