Star Fox 64 3D

Fox McCloud visszatér egy megújult Nintendo klasszikusban

A Star Fox 64 3D a legendás Fox McCloud szerepébe invitálja a játékosokat, hogy rettenthetetlen repülőosztagokat vezényeljenek az Andross gonosz erői ellen vívott vad égi csatákban, megmentve ezáltal a galaxist a pusztulástól.

A gazdag 3D-s látvány a mélység, a távolság és a pozíció remek érzetét biztosítja, miközben a játékosok meteorokat kerülgetnek és ellenséges űrhajókat lövöldöznek.

  • A teljes grafikai felújítás a hordozható 3D-s szórakozás korába hozza el a Nintendo klasszikust. A játék kihasználja a Nintendo 3DS két képernyőjét: a felsőn a 3D-s légicsaták, az alsón pedig a karakterek és a párbeszédek láthatóak.
  • A játékosok kétféle irányítási mód közül választhatnak. A Nintendo 64 Mód az eredeti irányítást kínálja, míg az új Nintendo 3DS módban a mozgásérzékelős irányítást és a 3DS beépített giroszkópját is kihasználhatják.
  • A megbízható társak, Peppy, Slippy és Falco ismét itt vannak – ha valamelyiküket üldözi vagy elkapja az ellenség, akkor a játékosnak meg kell őket védenie, hogy összetartsa csapatát.
  • Mindegyik küldetés a Lylat-rendszer egy másik bolyóján játszódik, ahol hőseink ellenfeleket lőnek, power-upokat gyűjtenek és erős főnökeket győznek le a végső küzdelemhez vezető úton.
  • Az új multiplayer játékmód egyszerre négy játékos légicsatáját teszi lehetővé a lokális vezeték nélküli kapcsolat segítségével.