Splatoon

Mutasd meg igazán színes oldalad!

Fröcsköld le ellenfeleidet és foglald el területüket Inkling nevezetű, tintaköpködő, tintahalszerű karaktereddel a Nintendo új, Wii U-ra megjelenő külső nézetes, lövöldözős akció játékban. Hívd ki barátaidat kaotikus négy a négy elleni mérkőzésekre, melyekben célod, hogy festékeddel minél több helyet boríts be, miközben taktikusan elmerülsz csapatod színeiben, majd onnan csapsz le ellenfeleidre. Egy rendkívül színes és zűrzavaros online lövölde – kizárólag Wii U-n.

JELLEMZŐK:

  • Alkoss csapatot és küzdj meg másokkal egy akciódús összecsapás keretében, s színezd ki a pályákat, amennyire csak tudod. Fújd le a falakat, hogy hozzáférj a nehezen elérhető helyekhez.
  • Minél nagyobb területet borítasz be festékkel, annál erősebb szuperfegyvereket nyithatsz meg, amelyekkel elintézheted az ellenfeleket, vagy további területeket festhetsz le.
  • A stratégia az első. Győzd le ellenfeleidet, hogy tintapacává robbanva még több területet fessenek be csapatod számára. Válassz bölcsen: azok a játékosok, akik kizárólag az ellenfelekre fókuszálnak, könnyen az ellenfél színeiben úszva találhatják területüket.
  • Töltsd újra a tintapatronokat, rejtőzz el az ellenfelek elől, vagy változz tintahallá egy gombnyomással, majd mozogj még gyorsabban a tintában elmerülve.
  • Válassz számos irányítási lehetőség közül a Wii U GamePad controlleren, melyek között megtalálható a giroszkópikus kamerakezelés is a könnyebb célzás és irányítás érdekében.
  • Kapcsolódj az internetre és merülj el a négy a négy elleni küzdelmekben.