Pokémon Super Mystery Dungeon

Készülj fel egy óriási kalandra egy kizárólag Pokémonok lakta világban a Pokémon Super Mystery Dungeon keretében Nintendo 3DS készülékeken! Ismerj meg egy nem mindennapi világot, ahol a Pokémonok beszélnek és bámulatos kalandokra indulnak!

Bújj a 20 választható Pokémon egyikének bőrébe majd indulj felfedezőutadra, mely során találkozhatsz majdnem az összes jelenleg ismert Pokémonnal, beleértve Legendás és Mitikus Pokémonokat is! Megbízható Pokémon társaid segítségével derítsd ki mi változtatja kövé a Pokémonokat és tegyél pontot a végére! 

Pokémonként a békés Serene Falu az otthonod, melynek nyugalmát azonban nem sokáig élvezheted miután Pokémon társaddal együtt csatlakozol a Felfedezők Közösségéhez és nekilátsz feltérképezni a világot és bejárni a csapdákkal, természetes akadályokkal – folyók, tavak – és új Pokémonokkal teli rejtélyes helyszíneket.

Csodás jutalmak várnak azokra, akik felfedezik a veszélyekkel teli helyszínek minden zugát, azonban ha veszítenek visszakerülnek a bejárathoz az addig begyűjtött tárgyaik és pénzük nélkül.

Egyik helyszín sem lesz kétszer ugyanolyan: mindig véletlenszerűen változik az elrendezésük és még a Pokémonok helyzete is minden belépéskor. Az alsó érintőkijelzőn továbbá automatikusan megjelennek a pálya már felfedezett részei, így tudni fogod merre jártál már.

Ahogy más Pokémon Mystery Dungeon játékokban, úgy itt is minden lépésenként történik: amikor elmozdulsz egy mezőt, felhasználsz egy tárgyat vagy támadsz, a többi Pokémon is megteszi a maga lépését. Ha nem mozdulsz mások sem fognak, úgyhogy légy körültekintő, hiszen minden lépésed számít és bármikor lecsaphat rád egy ellenséges Pokémon!

Taktikázz a körökre osztott harcokban és vesd be az Alliance támadást, mely során három Pokémonod egyesített erővel csap le egyetlen erős ellenfélre! A Kapcsolat Gömbökkel küldetéseket vehetsz fel különböző Pokémonoktól, melyeket teljesítve összebarátkozhatsz velük. Bizonyos feltételeket teljesítve a pályákon Awakened állapotba kerülhet Pokémonod, ami megnöveli támadóerejét és egyes Pokémonokat még Mega Fejlődésre is késztet!  

Kutasd fel a pályákon elszórt tárgyakat, amik garantáltan kapóra jönnek a harcok során. Egyes tárgyak visszatöltik Pokémonod életerejét, míg másokat hozzávághatsz az ellenséges Pokémonokhoz, de különleges looplet tárgyakat is találhatsz, amiket Pokémonjaidnak adhatsz. A loopletekhez szintén a pályákon található emera tárgyakat csatolhatsz, amik más-más előnyöket adnak Pokémonodnak, azonban a pálya elhagyásakor eltűnnek.

Amennyiben minden Pokémonod elesik a pályán, kérj segítséget egy barátodtól! Segélykiáltásodra egy mentőosztag indul és ha elérnek, onnan folytathatod a pályát és megtarthatod az összes tárgyadat. Más Pokémon Super Mystery Dungeon játékosokkal StreetPass adatokat cserélve magaddal viheted egyik Pokémonjukat segítőként a következő kalandodra.  

Fedezz fel folytonosan változó rejtélyes helyszíneket és barátkozz össze más Pokémonokkal a Pokémon világ megmentéséhez a Pokémon Super Mystery Dungeon keretében!