Pokémon Rumble World

Készülj fel egy izgalmas, Játék Pokémonokkal teli kalandra a Pokémon Rumble World keretében Nintendo 3DS készülékeken! Ebben az akciódús alkotásban a legkülönbözőbb helyszíneken csatázhatsz, miközben Mii karaktereddel felfedezed a játék királyságot és befogod a több, mint 700 Pokémont! 

A játék királyság uralkodója egy fontos küldetéssel bíz meg, hogy felkutasd a lehető legtöbb Játék Pokémont. Hőlégballonoddal különböző helyszínekre látogatva más-más Játék Pokémonokat találhatsz a Pokémon Red és Pokémon Blue felhozatalától kezdve egészen a Pokémon Omega Ruby és Pokémon Alpha Sapphire kínálatáig – néhányan még mega fejlődésre is képesek! Landolásod helyszíne mindig attól függ milyen típusú hőlégballonnal utazol, de sosem tudod majd pontosan előre hol érsz földet.

Megérkezésedkor rögtön körbevesznek a vad Játék Pokémonok, akiket valósidejű harcok keretében kell legyőznöd saját Pokémonjaiddal – a pályák végén pedig hatalmas főellenfelekkel is meg kell mérkőznöd! Minden Játék Pokémon legfeljebb két mozdulattal rendelkezik, a támadáshoz pedig elég lenyomnod egy gombot. Bármikor válthatsz befogott Játék Pokémonjaid között, de ügyelj rá, hogy mindig a megfelelő típusút használd ellenfeleid ellen.

Egyes legyőzött Játék Pokémonok bekerülnek a gyűjteményedbe. Gyűjts össze minél többet és talált meg a stílusodhoz legmegfelelőbb mozdulatokkal és képességekkel felszerelt Pokémont! Az ellenfelek legyőzésekor pont érmékkel is gazdagodsz, amiket aztán elkölthetsz ruházatokra a Mii karakterednek, különböző tárgyakra és más érdekességekre. Ha egy pályán belefutsz egy bajban lévő Mii karakterbe mentsd meg és viszonzásul talán követni fog tárgyakkal támogatva. 

StreetPassen keresztül adatokat cserélhetsz más játékosokkal. Állítsd be Mii karaktered kinézetét, adj meg különleges köszöntést, háttérképet és keretet, majd találkozz minél több játékossal! Megnézheted adataikat, például az általuk befogott, legyőzőtt és megtalált Játék Pokémonok számát és talán a városodban is meglátogatnak.

Poké Gyémántokért cserébe új hőlégballonokat szerezhetsz, amikkel még távolabbi helyekre juthatsz el és új vad Játék Pokémonokkal találkozhatsz. A Poké Gyémántokat további tartalmak feloldására is használhatod, de többek között játék közben is a hasznodra válhatnak. Poké Gyémántokra bizonyos pályák teljesítésével, illetve StreetPassen keresztül tehetsz szert.

A Pokémon Rumble World digitálisan és dobozosan is elérhető, illetve ingyenesen indítható* verzióként a Nintendo eShop kínálatából. Az ingyenese indítható verzióban Nintendo eShop egyenlegedből vásárolhatsz Poké Gyémántokat a játékban.

*Játékbeli vásárlásokat tartalmaz.