Pokémon Go Plus

Fedezd fel a világot a Pokémon GO Plus kiegészítővel az oldaladon!

A Pokémon GO Plus kiegészítő minden kompatibilis okostelefonnal használható, amire Pokémon GO alkalmazás van telepítve. Miután a Pokémon GO Plus párosítva lett az okostelefonnal Bluetooth kapcsolaton keresztül és teljesítve lett a telepítési procedúra, a játékosok sosem látott módon kereshetnek és foghatnak be Pokémonokat. Ha a Pokémon GO alkalmazással felszerelt okostelefon és az azzal párosított Pokémon GO Plus kiegészítő egymás hatótávolságán belül van, mindkettő vibrálni kezd, ha egy Pokémon kerül a közelébe. A Pokémon GO Plus segítségével ráadásul nem kell a telefonod kijelzőjére nézned egy Pokémon befogásához, elég csupán megnyomnod a kiegészítőn található gombot.

A  Pokémon GO játékosok PokéStop névre hallgató állomásokba is belefuthatnak, ahonnan Pokélabdákat, Bogyókat és Pokémon Tojásokat szerezhetnek. A Pokémon GO Plus egy könnyű és kényelmes megoldás a Pokémonok befogására és tárgyak begyűjtésére anélkül, hogy a játékos a telefon kijelzőjére nézne.

Lehetőségek:

  • A Pokémon GO Plus egy könnyű és kényelmes megoldás a Pokémonok befogására és tárgyak begyűjtésére.
  • Fogj be vad Pokémonokat mindössze egy gombnyomással
  • Gyűjts Pokélabdákat, Bogyókat, Pokémon Tojásokat és más tárgyakat a PokéStop állomásoknál anélkül, hogy a telefonok kijelzőjére néznél.