CI_WiiU_headline_Internetbrowser_image600w

Internet két képernyőn

Kényelmesen böngészheti az internetes oldalakat Wii U távirányító képernyőjén, akár a televízió bekapcsolása nélkül. A televízió képernyőjén pedig olyan oldalakat állíthat be, amelyeket családjának vagy ismerőseinek szeretne megmutatni. Akár családi internetezést is tarthat, fényképeket nézegethet, miközben a leírások és a szövegek a távirányítón jelennek meg.

CI_WiiU_img1_EN_CMM_small

Egyszerű böngészés

Wii U távirányító egységen könnyedén irányíthatja az internetes böngészést is. A képernyő érintésével lapozgathat az oldalak között, nyithat új ablakot vagy írhat üzenetet.

 

 

CI_WiiU_gamepad_tilt_CMM_smallMozgásos irányítás

A mozgásos irányítás bekapcsolása után a távirányító egyszerű lehajtásával illetve felemelésével lapozgathat az internetes oldalak között.

 

Új funkció

Wii U-val az internetes böngészés is szórakoztatóbbá válik. Miközben a televízión egy videó megy éppen, ön tovább böngészhet a távirányítón, és előkészíthet egy másik tartalmat, amelyet aztán meglepetésszerűen megjelenít a televízió képernyőjén.

Böngészés játék közben

Elképzelhető, hogy játék közben segítségre szorul majd. A játék szüneteltetéséhez nyomja meg a HOME billentyűt és indítsa el az internetes böngészőt. A játék neve automatikusan megjelenik a keresőablakban, így a problémára gyorsan és egyszerűen talál megoldást.

Szülői felügyelet

Szülői felügyelet (Parental controls) segítségével a Wii U konzolon letilthatja azon tartalmakat, amelyekhez a gyermekeknek nem szabad hozzáférnie.