Előre telepített szoftver

Csatlakoztassa a Wii U-t az internethez, ezzel számos új szolgáltatás és játékélmény válik elérhetővé. Internet segítségével felhívhatja távol lévő barátait és családtagjait, felfedezhet új játékokat és sok minden mást is.

 

Felhasználók létrehozása

Mi sem egyszerűbb, mint az első lépések a Wii U-val.  A saját felhasználó létrehozását követően azonnal ingyenesen hozzáférhetőek az új szoftverek, amely gazdagabb játékélményt biztosít.

 

 

logo_miimaker_CMM_small

Miiverse

A Miiverse egy vadonatúj közösségi hálózat, melyben a világ összes pontjain élő játékosok megoszthatják egymással élményeiket, cseveghetnek, és új tartalmakat fedezhetnek fel.

 

 

logo_eshop_CMM_smallNintendo eShop

A Nintendo eShopban megtalálhatóak a Wii U szoftverfrissítései, video bemutatók, és információ az előkészületben lévő játékokról. A Wii U alapcsomag vásárlóinak a nagyméretű szoftverek letöltéséhez megfelelő méretű tárolóeszközre lesz szüksége.

logo_internetbrowser_CMM_small

Internetes böngésző

Böngéssze kényelmesebben az internetet a Wii U távirányítója segítségével akár a foteljében hátradőlve. Kedvenc internetes oldalait simán megoszthatja családjával vagy ismerőseivel a televíziója képernyőjén.

logo_wiiuchat_CMM_smallWii U Chat

A Wii U távirányítóján lévő webkamera és a mikrofon segítségével bátran beszélgethet távol lévő családtagjaival és ismerőseivel, még akkor is, ha a televíziót éppen másra használja.

logo_miiverse_CMM_smallMii Maker

Készítsen egyedi Mii arcképet saját magának, családtagjainak és barátainak, hogy a Mii-t támogató játékok főszereplőivé válhassanak! (Mii Maker kivételével a további szolgáltatások igénybevételéhez internet kapcsolat szükséges.)

CI_WiiU_sticker_CMM_small

A Wii konzol játékai a Wii U-n is működnek

Szinte mindegyik Wii konzolhoz való applikáció és játék működik a Wii U-n is.  A különböző játékokat Wii, WiiWare vagy Virtual Console játékkonzolról is elindíthatjuk. Lehetőség van Wii konzolról Wii U-ra való adatátvitelre is.

CI_WiiU_img_homebutton_CMM_small

HOME nyomógomb

A HOME nyomógomb lenyomásával megszakítja, és alvó állapotba helyezi a játékot és helyette internetezhet vagy akár megtudhatja, hogy mi újság a MiiVerse-n. A HOME gomb ismételt lenyomásával visszatérhet a játékba.

 

CI_WiiU_img_dailyrecords_CMM_small

Napi rekordok

A naplóból (Daily Log) megtudhatja, melyik játékossal játszott a legtöbbet, valamint megnézheti az ön Wii U készülékén regisztrált felhasználók által elért legmagasabb pontszámokat.

 

 

Játsszon távoli játékosokkal

Több játékost is hozzáadhat az ismerősökhöz és bármikor megtudhatja, milyen játékot játszanak éppen. Ezt követően pedig kérheti az online játékhoz való hozzáférést.