Ninja Gaiden 3: Razor’s Edge

Ryu Hayabusa a Halál Markában van, ami nem más, mint a jobb karját sújtó szörnyű átok, mely biztos pusztulást jelent, ha nem talál gyógymódot. A NINJA GAIDEN 3: Razor’s Edge Wii U-ra is elhozza a sorozat védjegyéül szolgáló intenzitást és kihívást, méghozzá kibővített formában, amely jelentős előrelépést jelent az eredeti játékhoz képest, és a NINJA GAIDEN rajongók minden igényét kielégíti.

Ayane, a ninja lány játszható karakterként tér vissza, saját sztori módjában és a kétjátékos online co-op módban egyaránt. Egyedi fegyvereivel és Ninpo támadásaival egy egészen más harci élményt képvisel, mint Ryu.

A lebilincselő egyjátékos akció még dinamikusabb és izgalmasabb lett a Wii U GamePadnek hála. A kontroller érintőképernyője gyors és könnyű fegyverválasztást és Ninpo támadásokat tesz lehetővé, és még a kombólista megtekintését is kényelmesebbé teszi, így a megfelelő taktika és mozdulatok kiválasztásához immár nem kell megszakítani az akciót.

Az új karakterfejlesztési rendszerrel még több lehetőség nyílik az ellenséges horda megállítására. Új mozdulatok, fegyver- és Ninpo-fejlesztések egyaránt megnyithatók, karakterünk életereje pedig a játék során gyűjtött Karma pontokkal növelhető.

Egy baráttal karöltve vágj neki a kétjátékos co-op online módnak, melyben immár Ryu és Ayane is választható karakterek, vagy küzdd fel magad a dobogó legfelső fokára intenzív nyolcjátékos online csatákban!

  • Szállj szembe a javított mesterséges intelligenciának köszönhetően a korábbinál jelentősen okosabb és keményebb ellenfelekkel!
  • Sújts le Ryu ellenfeleire a kibővített, immár hat fegyvert és három Ninpo típust tartalmazó arzenállal!
  • Irányítsd Ayanét egy egyedi történetszálban és a kétjátékos online co-op módban!
  • Lépj a csatamezőre a Wii U GamePaddel vagy a külön kapható Wii U Pro Controllerrel felfegyverkezve!