Wii U Splatoon premium pack

Készülj fel a tintaszórásra, a Nintendo Európa bejelentette a június 19-én érkező Wii U Splatoon Premium Pack gépcsomagot.

Az európai játékosok május 29-én tehetik rá a csápjaikat a Nintendo hamarosan megjelenő, lövöldözős akciójátékára a Splatoon-ra, június 19-től pedig akár egy különleges Wii U Splatoon Premium Pack gépcsomagban is lecsaphatnak rá. Ez a tisztasztikus bundle egy lemezes Splatoon példányt, egy 32 GB-os tárhelyű fekete prémium Wii U konzolt, illetve egy szintén fekete Wii U GamePad controllert tartalmaz.

A Splatoon a Nintendo pörgős újdonsága, ami festékszórós, területfoglalós akcióval keveri a Nintendo játékok által nyújtott, kreatív és családbarát élményt. Ahogy a Mario Kart megváltoztatta a családi és baráti versenyzést, a Splatoon akciódús világa ugyancsak kortól és képességtől függetlenül vár mindenkit.

A játékosok egy szabadon öltöztethető Inkling bőrébe bújhatnak, mellyel a pálya befestését követően egyetlen érintéssel tintahallá változva elrejtőzhetnek, vagy villámgyorsan haladhatnak tintapacáikban.

A Splatoon lehetőségek egész tárháza: a játékosok csapatokat alkotva élvezhetik a frenetikus 4-4 elleni “Turf War” módot, melyben feladatuk, hogy a pálya minél nagyobb területét fedjék be saját színükkel, miközben a Wii U GamePad controller kijelzőjén valós időben figyelik az egyre színesedő térképet. A Ranked Battle módban a tapasztaltabb játékosok csaphatnak össze, míg a “Battle Dojo” keretében egy barát társaságában élvezhetők az 1-1 elleni lokális küzdelmek. A Splatoon tartalmaz egy méretes kampányt is, ami szórakoztatva tanítja meg a játékosoknak a festés, úszás, rejtőzködés és falmászás praktikáit, az Octarian sereg leküzdése közben. A Splatoon amiibo figurák segítségével (külön kaphatók) további kihívásokkal teli plusz pályák nyithatók meg, melyek teljesítésével speciális, máshol nem megtalálható felszerelések szerezhetők be.

Készülj fel a tintasztikus csatákra a világ játékosaival május 29-én a forradalmi Splatoon keretében, mely külön, vagy akár a június 19-től kapható Wii U Splatoon Premium Pack gépcsomag részeként is elérhető lesz.

Kövesd a hivatalos Facebook oldalunkat a legfrissebb hírekért!