ÚJ KALANDOK VÁRNAK NATE-RE ÉS KATIE-RE A YO-KAI WATCH® 2 NINTENDO 3DS KONZOLOKRA VALÓ ÁPRILIS 7-I MEGJELENÉSÉVEL

Ismerd meg a legelső Yo-kai óra eredetét és utazz az időben, hogy új Yo-kai barátokra tegyél szert vadonatúj kalandok során!

Nate és hűséges társai, Jibanyan és Whisper visszatérnek, amint megjelennek az új YO-KAI WATCH® 2: Bony Spirits és YO-KAI WATCH® 2: Fleshy Souls játékok Nintendo 3DS konzolokra április 7-én Európában is. Az első YO-KAI WATCH® játék, melyet a LEVEL-5 Inc fejlesztett, korábban hatalmas sikert aratott Európában, gyorsabban kelt el, mint Japánban* és világszerte megmozgatta a gyerekek fantáziáját. Most eljött az idő, és az európai játékosok is hamarosan kipróbálhatják a már nagyon várt folytatást. Készülj az időutazásra és az elképesztő részletességű játékkörnyezet felfedezésére, ismerkedj meg és barátkozz össze egy csapat vicces és gyakran csintalan Yo-kai-jal, és derítsd ki a legeslegelső Yo-kai óra eredetét. Ráadásul a játék történetében most először a játékosoknak lehetőségük van arra is, hogy online ütközetekben és változatos játékmódokban mérjék össze kedvenc Yo-kai-aik ügyességét.

 

Egy éjjel, mialatt Nate mélyen alszik, két komisz Yo-kai bekukucskál a hálószobája ablakán és kitöröl mindent az emlékezetéből, sőt a lények még a Yo-kai óráját is elcsórják. Másnap Nate a Titokzatos Emlékboltban bolyongva megtalálja a Yo-kai óráját, majd nem sokkal később összefut a két mókás Yo-kai cimborájával, Jibanyannal és Whisperrel, akiket a játék rajongói a nagysikerű rajzfilmből is ismerhetnek. A játékosok Nate vagy Katie bőrébe bújva kezdhetik meg utazásukat az időben, és próbálhatják kideríteni az addig békés városkában az utóbbi időben gyakran előforduló rejtélyek és zavarok valódi okát.

 

Minden Yo-kai saját, egyedi személyiséggel rendelkezik, de egy mindnyájukban közös: szeretik a csínytevést és igyekeznek elbújni az emberi szemek elől. Egy kis megértéssel, és a megfelelő csemegével „felfegyverkezve” a játékosok összebarátkozhatnak a rakoncátlan kis lényekkel – újakkal és régi ismerősökkel – mialatt egy feledhetetlen kaland részeseivé válnak.

 

Útjuk alatt a játékosok találkoznak egy különleges, Hovernyan nevű Yo-kai-jal, aki megmutatja nekik, hogyan utazhatnak az időben. Így főhősünkkel ellátogathatunk a 60 évvel ezelőtti Springdale-be, utazgathatunk különböző helyszínek között és pillanatok alatt válthatunk a múlt és a jelen között, miközben igyekszünk kideríteni a pajkos Yo-kaiok titkait. Mialatt az időben és térben utazgatunk, több mint 80 mellékküldetést vállalhatunk el,  például a helyiek mindennapos problémáinak megoldásait. A városlakók kisegítése közben új Yo-kaiokat fedezhetünk fel, és értékes jutalmakat kaphatunk, amik sokat segítenek kalandjaink során.

 

Most először a játékosok a Yo-kai medáljaikat online is cserélgethetik, és összeállíthatnak egy csapatot a kedvenc Yo-kai-jaikból, amikkel akár a világ másik végén élő barátaikat is küzdelemre hívhatják ki egy teljes értékű többjátékos módban. A győzelemmel vagy vereséggel a játékosok

Battle pontokat szereznek, amiket felhasználhatnak arra, hogy a hivatalos BP shopból vásároljanak tárgyakat, amikkel fejleszteni tudják magukat, vagy foglyul ejtett Yo-kaijaikat szabadíthatják ki. Ez az egyedülálló harcrendszer a játékosokat baráti és igazságos együttjátszásra ösztönzi, legyenek bármilyen korúak és képességűek.

A YO-KAI WATCH® 2 minden verziója tartalmaz öt exkluzív és egyedi Yo-kait, amiket helyben vagy online elcserélhet a játékos, és az, hogy a Bony vagy a Fleshy hadsereg tagjává válik, attól függ, YO-KAI WATCH® 2 melyik verzióját választja. Online játszva részt vehet a Fleshy Souls és a Bony Spirits csapat küzdelmeiben, csatákat nyerve és pontokat szerezve segítheti saját oldalának győzelmét a hetente megrendezésre kerülő Bony vs Fleshy mérkőzésekben.

 

A Yo-kaiok világa idén tovább bővül, ahogy új videojátékok, figurák és a rajzfilmsorozat új részei érkeznek meg Európába is.

 

Kísérd el Nate-et és Katie-t új és régi Yo-kai barátaikkal együtt, és fejtsd meg a titkokat, amint április 7-én Európában is megjelenik a YO-KAI WATCH® 2: Bony Spirits és YO-KAI WATCH® 2: Fleshy Souls Nintendo 3DS konzolokra.