UGORJ FEJEST A NYÁRI MÓKÁBA AZ ÚJ ANIMAL CROSSING: NEW HORIZONS FRISSÍTÉSEKKEL

A játékosok hamarosan csobbanhatnak a saját Paradicsomi szigetükön. Egy sorozat új és ingyenes frissítés érkezik az Animal Crossing: New Horizons játékhoz, Nintendo Switch konzolra, melyben újdonságok várhatóak, úgymint az úszás és búvárkodás tengeri lények gyűjtéséért, néhány új látogató és új tárgyak, mint például a sellő-tematikájú bútorok.  Ezek az ingyenes frissítések és új élmények érkeznek a szigetedre a nyári időszak alatt és azt követően.


Az új Nyári frissítés érkezik július 3-án az Animal Crossing: New Horizons játékhoz (Nintendo Switch) előzetesben bepillantást kapunk az újításokba és új tárgyakba, amik július 3-án érkeznek.

 

A frissítés a következő újításokat és karaktereket hozza a játékba:

 

  • Úszás és Búvárkodás – Egy búvárruhát felkapva a játékosok megismerhetik a tengert és élővilágát közelebbről, mikor az úszás és búvárkodást megérkezik az Animal Crossing: New Horizons játékba. Miközben a hűs tengervízben úszkálnak a játékosok, lemerülhetnek a mélybe, hogy tengeri lényeket fedezzenek fel és hozzanak a felszínre, melyek a sziget körüli ökoszisztémának részei. Megéri újdonságokat keresni a múzeum számára, hogy még több érdekes információt tudjunk meg Blathers-től, amikor oda adományozzuk őket.

 

  • Pascal jutalom recepteket hoz – Úszás közben a játékosok megismerhetnek valaki újat! A barátságos Pascal imádja a kagylókat, és ha a játékos talál egyet búvárkodás közben, akkor elkéri tőle. Köszönetképpen pedig sellő-tematikus DIY recepteket ad cserébe.

 

  • Gulliver? – Miután letöltik a játékosok az ingyenes frissítést, valaki ismerősen kinéző, de kicsit más, kalóz-szerű ruhákat viselő egyént moshat partra a tenger. Ha a játékos segít neki, akkor különleges jutalmakban részesül cserébe.

 

Még egy nyári frissítés van tervben, mely majd kora augusztusban érkezik.

 

Az első nyári frissítés az Animal Crossing: New Horizons játékokhoz elhozza az úszást és búvárkodást, illetve új és visszatérő látogatókat. Egy másik nyári frissítés van készülőben, mely augusztus elejére várható.

 

Megjegyzések:

*Internet kapcsolat szükséges az online játékhoz és a frissítések letöltéséhez.