ÜDV A SZOMSZÉDSÁGBAN! AZ ANIMAL CROSSING: NEW LEAF – WELCOME amiibo MÁTÓL DOBOZOS FORMÁBAN IS KAPHATÓ

Hagyd hátra gondjaidat és lépj be egy barátokkal és mókával teli világba az Animal Crossing: New Leaf – Welcome amiibo keretében, kizárólag Nintendo 3DS készülékeken. Ez az új dobozos változat már tartalmazza a nemrég megjelent Welcome amiibo frissítést is, ami többek között amiibo támogatással, egy új tábor helyszínnel, két akciódús mini-játékkal és számos új, otthonunk kidíszítésére használható tárggyal bővíti a játékot.

A több mint 27 millió eladott példánnyal büszkélkedő, közkedvelt Animal Crossing sorozat egy idilli faluba invitálja a játékosokat, akik letelepedve számos szórakoztató tevékenységgel köthetik le magukat, például horgászással, bogárvadászattal vagy akár otthonuk berendezésével – a szomszédságukban élő kedves állatok színes csapatával való összebarátkozásról nem is beszélve. Több mint 10 millió eladott példányával az Animal Crossing: New Leaf az egyik legnépszerűbb Nintendo 3DS alkotás, amiben a játékosok városuk polgármestereként olyan kreatív tevékenységekben merülhetnek el, mint például a városlakók életét megkönnyítő Public Works Projects kampányok, miközben kiélvezik a sorozat jól ismert stresszmentes, megnyugtató játékmenetét.

Az Animal Crossing: New Leaf – Welcome amiibo dobozos változatában a játékosok továbbá Animal Crossing amiibo figuráikat és kártyáikat is használhatják*, köztük a november 11-től kapható 50 új Animal Crossing amiibo kártyát, melyekből a dobozos változat mindegyike tartalmaz egyet.

Az eddigi legváltozatosabb Animal Crossing  élményért, az Animal Crossing: New Leaf – Welcome amiibo frissítés teljesen új lehetőségeket, játékokat és tárgyakat tartalmaz, köztük:

  • Wisp Kívánságai: A csodalámpást megtalálva a játékosok feloldhatják az amiibo funkciókat. Megszerzését követően a lámpás naponta egyszer használható Wisp megidézésére. Egy Animal Crossing amiibo kártyát beolvasva a játékosok meghívják az adott karaktert a táborba vagy szereznek egy új tárgyat az adott kártyától függően.
  • A tábor: Ez az új helyszín új interakciós lehetőségeket kínál a különleges lakókkal, vásárlási opciókat, valamint bemutatja a mókás új karaktert Harveyt, aki segítségedre lesz a táborral kapcsolatos kérdésekben. Ebben a megnyugtató környezetben találkozhatnak a játékosok a Wisp által megidézett karakterekkel, ahol meglátogathatják őket stílusos lakóautójukban is és egyedi tárgyakat, bútorokat vásárolhatnak. Még amiibo nélkül is fel fog tűnni naponta egy állat, egyedi lakóautója kíséretében.
  • amiibo kollaborációk!: A már kapható Sanrio Kollaborációs csomagban található amiibo kártyákkal a játékosok Sanrio témájú ruhákkal és kiegészítőkkel felszerelt új állatokat invitálhatnak meg az Animal Crossing világába. Ráadásként a Splatoon vagy The Legend of Zelda amiibo figurákkal a játékosok meghívhatják az adott sorozat karaktereit városukba – és néhányuk még be is költözhet!
  • Még Több Játék!: A Wii U vagy New Nintendo 3DS XL / New Nintendo 3DS tárgyak megszerzésével a játékosok két új játékot oldhatnak fel. A Wii U konzol a Desert Island Escape, míg a New Nintendo 3DS XL / New Nintendo 3DS az Animal Crossing Puzzle League játékot nyitja meg. A Wii U és New Nintendo 3DS tárgyak szerencse sütikből is megszerezhetők a Nooklings boltból, de egyszerűbben szert tehetsz ezekre a tárgyakra a 16 Animal Crossing amiibo figura bármelyikének beolvasásával vagy a táborban való megvásárlásukkal.
  • MEOW Kuponok: Egyszerű feladatok teljesítésével városszerte a játékosok MEOW (Mutual Exchange of Wealth) kuponokat szerezhetnek, amiket aztán egyedi tárgyakra válthatnak be a táborban.
  • Boldog Otthon, Boldog Átvitel: A Nintendo 3DS készülékükön Animal Crossing: Happy Home Designer mentéssel rendelkező játékosok átvihetik mentésüket az Animal Crossing: New Leaf – Welcome amiibo játékba, mellyel egy hatalmas bútort vásárolhatnak. Ez az új bútor tényleg óriási és garantáltan nagy benyomást tesz majd otthonod látogatóira!

Új tárgyaival, helyszíneivel és számos új lehetőségével az Animal Crossing sorozattal csak most ismerkedő játékosok számára itt a tökéletes lehetőség, hogy kiélvezzék a békés városi életet az Animal Crossing: New Leaf – Welcome amiibo dobozos változatával.