TUDSZ NAPONTA 100-AT UGRANI? TEDD PRÓBÁRA MAGAD AZ INGYENES JUMP ROPE CHALLANGE JÁTÉKKAL, AMI MOST JELENT MEG NINTENDO SWITCH KONZOLRA!

A feladat egyszerű: csak ugrálni kell a Jump Rope Challenge nevű játékban, ami már elérhető Nintendo Switch konzolra a Nintendo eShopban és a játék weboldalán keresztül, ingyenesen, de csak korlátozott ideig, szeptember végéig.

Egy pár Joy-Con kontroller használatával, azokat egy ugrálókötél két végeként elképzelve, a játékosok virtuálisan ugrálókötelezhetnek mindennap – az ugrálás minden örömével, de kötél nélkül! Két családtag ráadásul együtt is pattoghat, hogy elérjék a legmagasabb pontszámot úgy, hogy mindketten csak egy-egy Joy-Con kontrollert tartanak. A karakterek ugráló nyuszikként jelennek meg a képernyőn, egyszerű menükkel és felesleges tutorialok nélkül – így gyorsan és egyszerűen beleugorhattok a játékba.

 

Azok pedig, akik nem tudnak ugrani, vagy nem szeretnék alsó szomszédaikat zavarni, elég ha behajlítják a térdüket és karjaikat mozgatják a játék közben, így nem kell zajt csapniuk a kihívás teljesítéséhez.

 

A Jump Rope Challenge játékot a Nintendo fejlesztőinek egy kis csoportja készítette, mialatt otthonról kellett dolgozniuk Japánban, hogy így egyszerűen, gyorsan és szórakoztatóan iktathassanak be egy kis mozgást mindennapi életükbe.

A Jump Rope Challenge, egy ugrálós edzés már elérhető ingyenesen a Nintendo eShopban korlátozott idejű kiadásként, 2020 szeptembere végéig.