Tomodachi Life

TOMODACHI_LIFE_logo_RGB_1

Gyűjtsétek össze az elképzeléseiteket az élet lehetőségeiről, gyúrjátok össze egy golyóba és dobjátok ki az ablakból. Itt az ideje élvezni az új életet! Látogassátok meg június 6-án a hihetetlenül bizarr Tomodachi Life játék világát, mely a Nintendo 3DS konzolcsaládra jelenik meg.

Alakítsd ki a saját baráti köröd, családod, vagy a kedvenc szereplőidet a TV-ből, filmből, sportból. Mint Mii karakterek a saját hangjukkal és személyiségükkel elevenednek meg – mindez egy vad és vidám szigeten történik, ahol egyfolytában valami újat fedeztek fel. A valódi érzelmi kötődés, melyet megosztotok a karaktereitekkel, összeköt a drámákkal, cselszövésekkel és vidámságokkal, melyek a rendkívüli mindennapi életből erednek, melyek gyakran előre nem sejthető viharos módon bontakoznak ki.

A Tomodachi márka már elárasztotta Japánt, ahol több mint 5,5 millió játékot adtak el. * Az első európai Tomodachi Life videojáték június 6-án jelenik meg. A Nintendo a speciális Tomodachi Life Nintendo Direct adásban további részleteket közölt. Amennyiben szeretnéd megtekinteni az egész Nintendo Directet látogasd meg az alábbi linket: http://www.nintendo.co.uk/nintendodirect.

CTRP_EC6_illu01_R_ad_1-1024x682

A „Tomodachi” szó valójában japán kifejezés a „barátra“. A Mii karakterek teljes átalakítása (vagy csak a QR kód általi beszkennelése a játékba) után azonnal megismeritek az egyedülálló vokális tulajdonságaikat, fellépéseiket és vicceiket. Azonban soha nem tudjuk megjósolni, hogy mit fognak csinálni. Első eset, hogy a Mii karakterek az általunk kiválasztott személyiségjegyek alapján viselkednek és olyan élethelyzeteket teremtenek, melyet ti magatok mozgósítottatok Akár egy popsztár is beleszerethet a te karakteredbe. Az édesanyád a színpadra ugorva egy pár heavy metal számot énekelhet. Vagy hírnevet szerezhetsz mint a legérdekesebb riportot készítő bemondó az élő TV adásban. A legjobb az összes közül, hogy a hihetetlen pillanatokat a következő generációk számára megörökíthetitek és megoszthatjátok az összes baráttal a  Nintendo 3DS Image Share szolgáltatáson keresztül..

CTRP_EC6_EUcharLow_27_R_ad-300x264

ATomodachi Life játék eseményei az új karakterek hozzáadásával egyre jobban sűrűsödnek. Egy pár pofon elcsattanása után vagy a kisebb összetűzéseket követően a karaktereket megajándékozhatod ajándékokkal, ruhákkal, a kedvenc ételükkel, vagy speciális ajándékkal a lakásukba. Bővítsd ki a Tomodachi Life játékot a szigeten található berendezések széles skálájának köszönhetően. Oldjátok meg a karaktereitek problémáit, vagy segítsetek nekik abban, amiben támogatásra szorulnak.

A további információk a Tomodachi Life játékkal kapcsolatban készülőben vannak. A legújabb hírekért látogasd meg a következő linket: http://nintendo.co.uk/tomodachi. A játék a Nintendo 3DS és a Nintendo 2DS konzolokon lesz játszható és kapható lesz az üzletekben és a  Nintendo eShopban.

*Japánban a 2013-as év végéig eladott mennyiség a Nintendo DS változatból (3,76m) és a Nintendo 3DS változatból (1,82m).