THE WORLD ENDS WITH YOU -FINAL REMIX- OKTÓBER 12-ÉN ÉRKEZIK A NINTENDO SWITCH KONZOLRA

Az elmúlt évtized legnépszerűbb hordozható játékainak egyike most a Nintendo Switch konzolra érkezik HD képminőségben, továbbfejlesztett játékmechanikával és exkluzív tartalmakkal. A The World Ends with You -Final Remix- október 12-én jelenik meg Nintendo Switch-re. A mai naptól előrendelhető a játék a Nintendo eShop-ban, valamint a rajongók megtekinthetik a legfrissebb The World Ends With You -Final Remix- áttekintő előzetest a Nintendo hivatalos Youtube-csatornáján.

Teljesítsd a küldetést… vagy különben törlésre kerülsz. Ez minden, amit Neku megtud, miután visszanyeri eszméletét egy forgalmas kereszteződésben, minden emlékét elfelejtve. Ebben a képtelen történetben mostantól fogva a túlélésért kell harcolnia partnerével együtt egy élet-halál játékban.  A Square Enix RPG-klasszikusának legteljesebb verziójában a sötét történet a japán fiatalok szubkultúrái, az ételek és a divat színpompás elegyítésével kel életre a játékmechanizmuson és a történetvezetésen keresztül a Nintendo Switch konzolon, ahol egy új küldetés és számos új zenei remix is várja a rajongókat.

 

A játékosok a Joy-Con kontrollerrel vagy a Nintendo Switch érintőképernyője segítségével egyaránt élvezhetik a ritmikus ütközeteket. A kétszemélyes co-op módban közösen harcolhatnak az ellenségek – vagy más néven „Zajok” – ellen, és együtt szállhatnak szembe az ördögi játék kihívásaival.
Csatlakozz október 12-én Nekuhoz és barátaihoz szabadulásukért való küzdelmükben, amikor a The World Ends with You -Final Remix- megjelenik Nintendo Switch konzolra.