TANULJ BOKSZMOZDULATOKAT VIRTUÁLIS EDZŐKTŐL A FITNESS BOXING 2: RHYTHM & EXERCISE JÁTÉKBAN, AMI MÁTÓL ELÉRHETŐ NINTENDO SWITCH KONZOLON

Ugrálj, térj ki, vigyél be jobb- és balhorgokat ritmusra a Fitness Boxing 2: Rhythm & Exercise játékban, ami december 4-én jelenik meg Nintendo Switch konzolra. A játékosok belerázódhatnak a rendszeres edzésbe a Napi Edzés játékmóddal, vagy az alapoktól építhetik fel tréningprogramjukat Szabad Edzés játékmódban. Barátok és családtagok közösen is edzhetnek, egy-egy Joy-Con kontrollert használva, kétszemélyes tréningek során. A játék funkcióinak áttekintéséért nézd meg az új „Megjelent – Fitness Boxing 2: Rhythm & Exercise (Nintendo Switch)” előzetest.

A hat eredeti instruktor a Fitness Boxing játékból visszatér, és három társuk is csatlakozik az edzőkínálathoz: Karen, Hiro és Janice. Ezeknek a virtuális trénereknek az a feladata, hogy segítsék és biztassák a játékosokat közös edzéseik alatt. Személyre szabási lehetőségek, mint például ruhák, kiegészítők unlockolhatóak mindegyik edzőhöz, ahogy a játékos egyre több és több fitnesz gyakorlatsort teljesít.

 

Akiknek megvan az eredeti Fitness Boxing játék, importálhatják statisztikáikat a Fitness Boxing 2: Rhythm & Exercise játékba, és folytathatják mozdulataik tökéletesítését. A játékosok beállíthatják saját fitneszcéljaikat, és ha rendszeresen edzenek, nyomon követhetik különböző eredményeiket, mint például a napi kalóriaégetés, bevitt ütések száma, stb. a Naptárban. A játékkal még most ismerkedők számára ingyenes demó érhető el, amit a Nintendo eShopból tölthetnek le.

 

A Fitness Boxing 2: Rhythm & Exercise mától elérhető Nintendo Switch konzolon. Állítsd magad kihívások elé a Napi Edzés játékmódban, egyedül vagy egy barátoddal, és tanulj új mozdulatokat bokszolás közben húsz popsláger és három eredeti szám dallamára mozogva.