SZEREZD MEG HÁT MIND A SZEPTEMBER 16-TÓL KAPHATÓ POKÉMON GO PLUS KIEGÉSZÍTŐVEL

A Pokémon GO Plus hordható kiegészítő, melynek segítségével a játékosok anélkül kezelhetik a Pokémon GO alkalmazást, hogy a telefonjukra néznének szeptember 16-tól lesz kapható Európában.

Az iOS és Android** készülékekkel kompatibilis Pokémon GO Plus alacsony fogyasztású Bluetooth kapcsolaton keresztül okostelefonjukhoz csatlakozva értesíti a játékosokat, ha a közelükben van egy Pokémon vagy PokéStop. Mikor egy Pokémon közelébe érnek, az eszköz vibrálni és LED világítása zölden villogni kezd***. A játékosok ekkor az eszközön lévő gombot benyomva Pokélabdát dobhatnak a Pokémonra, a sikeres elkapást pedig vibrálás és villogó fény fogja jelezni.

A Pokémon GO Plus vibrálni és kéken világítani kezd, ha a játékos PokéStop közelébe ér, majd mindössze egy gombnyomással összegyűjtheti belőle a tárgyakat a Pokémon GO Plus eszközön található gombbal. A Pokémon GO Plus akkor is használható, ha a Pokémon GO alkalmazás a háttérben fut a készüléken****.

Értesülj róla könnyedén, ha egy Pokémon kerül a közeledbe a szeptember 16-tól kapható Pokémon GO Plus kiegészítővel!

*A Pokémon GO Plus az alábbi országokban a Nintendo Online Store kínálatából elérhető: Egyesült Királyság, Németország, Franciaország, Spanyolország, Belgium, Hollandia, Olaszország, Portugália.

**A Pokémon GO Plus kiegészítő használatához a Nianctic Inc. Pokémon GO alkalmazásával szoftverfrissítés szükséges. A Pokémon GO Plus az alábbi operációs rendszerekkel kompatibilis:

iOS

Compatibilis OS verzió: iOS 8 – 9
Compatibilis készülékek: iPhone 5/5c/5s/SE/6/6s/6 Plus/6s Plus

Android
Compatibilis OS verzió: Android 4.4 – 6.0
Compatibilis készülékek: Android 4.4 vagy frissebb verzió, Bluetooth Smart (Bluetooth v4.0 vagy frissebb) képesség és 2 GB vagy több RAM.
További részletekért látogass el a Pokémon GO oldalára.

***A Pokémon GO Plus  nem tud értesítést küldeni a játékbeli Incense tárgy által bevonzott Pokémonokról.

****A Pokémon GO alkalmazás a háttérben futva nem követi a megtett távot.