New Nintendo 3DS és New Nintendo 3DS XL

A New Nintendo 3DS és New Nintendo 3DS XL új testreszabási lehetőségeket, jobb letöltési sebességet, precízebb irányítást, valósághűbb 3D látványt és egy teljesen új élményt nyújt!

Precízebb irányítás

New Nintendo 3DS pravá strana

Az L és R gombok mellé ZL és ZR gombok, az A, B, X és Y gombok fölé pedig egy új C Stick került, új irányítási lehetőségeket adva.

Ezekkel a kiegészítésekkel az interneten való böngészés és különböző játékok irányítása könnyebb, mint valaha.

New Nintendo 3DS zadní strana

New Nintendo 3DS monster hunter 4

A korábban csak Circle Pad Pro-val elérhető irányítási lehetőségeket beépítettük a készülékbe – tökéletes a Monster Hunter 4 Ultimate-hez!

New Nintendo 3DS surfováni

Az internetes böngészés során a ZL/ZR gombokkal válthatsz a fülek között, a C Stick segítségével pedig könnyedén ráközelíthetsz az oldalakra.

Megnövelt teljesítmény

New Nintendo 3DS rychlejší videa

Élvezd a megnövelt letöltési sebességet*

A megnövelt CPU teljesítménynek köszönhetően az olyan alkalmazások is gyorsabban töltenek be, mint például a Miiverse.**

A jövőben olyan szoftverek kiadását tervezzük, amik kihasználják a New Nintendo 3DS és New Nintendo 3DS XL készülékek megnövelt CPU teljesítményét. Egyes később megjelenő New Nintendo 3DS szoftverek szebben és gördülékenyebben fognak futni a New Nintendo 3DS készülékeken.

NFC funkciók és amiibo-képes szoftverek

Emeld új szintre a játékélményt amiibo figurákkal: interaktív eszközök, amik az NFC (Near-field communication) funkciót kihasználva a legváratlanabb módokon teszik még izgalmasabbá a játékot!

A New Nintendo 3DS és New Nintendo 3DS XL készülékek alsó kijelzőjének egy kis területe beépített NFC olvasási és írási képességekkel rendelkezik, így kedved szerint használhatod az amiibo figurákat a támogatott szoftverekkel.

New Nintendo 3DS NFC amiibo

Kényelmesebb 3D nézet

A szuper-stabil 3D funkció a belső kamera segítségével felismeri az arcod és automatikusan hozzá igazítja a képet – még akkor is ha sokat mozogsz játék közben – a lehető legjobb 3D élmény érdekében.

Megjegyzés: a 3D hatás felhasználónként eltérhet. A 3D képek 7 éven alatti gyermekeknek látáskárosodást okozhatnak, így kérjük korlátozd a 3D képek megjelenítését a Családbiztonság menüpontban.

...

Játssz összes Nintendo 3DS játékoddal

...

A New Nintendo 3DS és New Nintendo 3DS XL kompatibilis az összes jelenlegi Nintendo 3DS szoftverrel.**

A jelenlegi Nintendo 3DS készülékén lévő szoftverek és adatok átemelhetők a New Nintendo 3DS-re.

Játssz összes Nintendo DS játékoddal

Ne aggódj jelenlegi Nintendo DS játékaid miatt készülékváltáskor: majdnem az összes Nintendo DS és Nintendo DSi szoftver játszható a New Nintendo 3DS készüléken is 2D-ben. A visszafele kompatibilitásnak köszönhetően továbbra is élvezheted meglévő Nintendo DS játékaidat.

...

Továbbfejlesztett funckiók

...

Javított kamera funkciók

Jobb képeket készíthetsz vele rossz fényviszonyok mellett.

microSD kártya adatátvitel

Küldj át vagy fogadj adatokat számítógépedről vezeték nélküli kapcsolaton keresztül.

Amennyiben számítógéped ugyanazon vezeték nélküli hálózatra van csatlakozva, mint a New Nintendo 3DS vagy New Nintendo 3DS XL készülék, átviheted rá képeid vagy zenéid a microSD kártya eltávolítása nélkül.

...

Automatikus fényerőszabályzás

...

Az automatikus fényerőszabályzás mindig aktuális környezetedhez igazítja a kijelző fényerejét a legjobb képhatás érdekében. Ez az eredeti Nintendo 3DS-hez képest hosszabb készenléti időt eredménye.

Nézzen videókat a neten

Élvezd az online videókat*** a konzolra telepített Böngészővel.

...

Alakítsd kedvedre készüléked

...

Ahogy a Nintendo 3DS család többi tagját, a New Nintendo 3DS és New Nintendo 3DS XL készülékeket is egyedivé teheted HOME Menü témákkal!

A Theme Shop kínálatában rengeteg megvásárolható témát találsz, beleértve Mario, Zelda és más dizájnokat. Egyes témáknak még egyedi háttérzenéje és hangeffektusai is vannak.

Cserélj borítókat

Kizárólag a New Nintendo 3DS esetében a készülék külsejét is kedvedre alakíthatod a borítók cserélgetésével.

A borítók elő- és hátlapot tartalmazó szettekben kaphatók különböző dizájnokkal és mintákkal. Cserélgesd őket kedved szerint és kombináld különböző szettek elő- és hátlapját az igazán egyedi megjelenéshez!

Megjegyzés: a New Nintendo 3DS borítók nem kompatibilisek a New Nintendo 3DS XL készülékkel.

...

*A letöltési sebesség internetkapcsolatától függően válozhat. **A jelenlegi Nintendo 3DS szoftverek teljesítményén nem fognak javítani az új funkciók.

Megjegyzés: a gépcsomagok Hálózati töltőt nem tartalmaznak. Hálózati töltő külön kapható, de a New Nintendo 3DS kompatibilis a Nintendo 2D, Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, Nintendo DSi vagy Nintendo DSi XL készülékekhez mellékelt töltőkkel is.